GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελίες σοκ για το λευκό βαν που πλησιάζει μικρά παιδιά - Το κόλπο των επίδοξων απαγωγέων - ΒΙΝΤΕΟ

Φόβο και αγωνία έχουν προκαλέσει στους κατοίκους των Μαλίων οι αλλεπάλληλες αναφορές για τις κινήσεις δυο ανδρών που φέρονται να πλησιά...


Φόβο και αγωνία έχουν προκαλέσει στους κατοίκους των Μαλίων οι αλλεπάλληλες αναφορές για τις κινήσεις δυο ανδρών που φέρονται να πλησιάζουν μικρά παιδιά και με δόλωμα ένα σκυλάκι προσπαθούν να τα πείσουν να μπουν στο αυτοκίνητο τους.
Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη, καθώς οι αναφορές δεν είναι μεμονωμένες και μάλιστα υπάρχουν αρκετοί γονείς που έχουν περάσει το κατώφλι του αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου ενημερώνοντας τις αρχές για όσα έπεσαν στην αντίληψη τους, όσο και περιγραφές των υπόπτων.
Πολίτες που μίλησαν στην ΚΡΗΤΗ TV περιγράφουν τουλάχιστον δυο πανομοιότυπα περιστατικά που φαίνεται να εκτυλίχθηκαν λίγα μέτρα μακριά από την εκκλησία του Αγίου Πνεύματος, αλλά και σε γειτονιά κοντά στο Ηρώο, όπου μάλιστα πολίτες φέρονται να έτρεψαν σε φυγή τους δυο άνδρες.
Σοκάρουν οι περιγραφές των πολιτών
«Τα παιδιά έπαιζαν έξω στο δρόμο, όπου υπάρχει ένα αδιέξοδο», είπε αρχικά μιλώντας στην "ΚΡΗΤΗ TV" η Μαρία Αργυράκη που είναι κάτοικος Μαλίων, αναφερόμενη στο πρώτο καταγγελλόμενο συμβάν.
«Κάποιοι φώναξαν ένα από τα παιδιά, λέγοντάς του κάτι για ένα σκυλάκι. Πήγε τότε αυτό προς το μέρος τους και στη συνέχεια είπε "να φωνάξω το αδερφάκι μου". Πήγε και το δεύτερο παιδί εκεί και αμέσως μετά το μικρό φώναξε τον πατέρα του να δει τι συμβαίνει. Προφανώς άκουσαν τότε το παιδί να φωνάζει τον μπαμπά του και έφυγαν», ανέφερε η κ. Αργυράκη, η οποία συμπλήρωσε με νόημα ότι «το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε από πού να προφυλαχθούμε, καθώς είναι πολλοί άνθρωποι που φτάνουν στα Μάλια από διάφορες περιοχές».
Στο άλλο σχετικό περιστατικό αναφέρθηκε ο Σταύρος Πετσαδάκης, επίσης κάτοικος Μαλίων. «Τα τραβάγανε, λέει, να τους δείξουνε τα σκυλάκια και μετά να τα βάλουνε μέσα στην κλούβα (σ.σ. βαν). Τα είδε τότε κάποια κυρία από ένα μπαλκόνι, η οποία έβαλε τις φωνές, κι έτσι αυτοί φύγανε», δήλωσε στην "ΚΡΗΤΗ TV" ο κ. Πετσαδάκης.
«Οι γονείς πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση: Ένας γονιός πρέπει να έχει πάντα υπό την επίβλεψή του το παιδί του», είπε με νόημα η ιδιοκτήτρια ταξί Γεωργία Πεδιαδίτη, η οποία επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται περί άσπρης «κλούβας» των αγνώστων που φέρονται να κινούνται ύποπτα το τελευταίο διάστημα στα Μάλια.
Στη μάχη του εντοπισμού του οχήματος, συμμετέχουν και οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές της περιοχής που έχουν ενημερωθεί από τους γονείς των παιδιών.
Παρά το γεγονός πως οι πληροφορίες παραπέμπουν στο διαχρονικό αστικό μύθο που αναπαράγεται από στόμα σε στόμα, το αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ξεκίνησε έρευνα αναζητώντας τη λευκή κλούβα και τους δυο επιβαίνοντες, καθώς και υλικό από κάμερες προκειμένου να συλλέξει στοιχεία.
Αν και δεν στάθηκε δυνατό να επιβεβαιωθούν οι αναφορές, όπως μεταφέρουν οι κάτοικοι, οι έρευνες και οι περιπολίες των αστυνομικών τόσο στα Μάλια όσο και τη Σταλίδα όπου υπάρχει παρόμοια καταγγελία, είναι συνεχείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση