GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΠΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ προτιμά το ...πρωθυπουργικό αεροπλάνο

Vassilis Rothos    6 ώρες ·  Thérmi, Central Macedonia   Ποια υπουργος επιβιβάζεται στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος? Γιατι δεν προτιμάει ...

Vassilis Rothos  
6 ώρες ·  Thérmi, Central Macedonia 
 Ποια υπουργος επιβιβάζεται στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος? Γιατι δεν προτιμάει το αεροπλάνο της γραμμής...;
Αν προσέξεις καλα ειναι Ανελιτισα υπουργός Μακεδονίας Θράκης ....
Christina Tachiaou Σημερινό είναι;
Vassilis Rothos Ναι σημερα το απογευμα απο το Aegean lounge τράβηξα το βίντεο. Είδα κινητικότητα με αστυνομικούς και ειχε σταθμεύσει το αεροσκάφος σε κεντρικό σημείο.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  το βίντεο.

4 σχόλια

  1. Έχουν ξεσαλώσει τα λιγούρια! Γεννήθηκαν οι άθλιοι στα πούπουλα και σε κούνιες στολισμένες με διαμάντια!
    Δεν μπορούν να συναγελάζονται με το πόπολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω ποια χρονιά ζουν στην Κίνα, εμείς όμως εδώ από το 2015 ζούμε τα χρόνια της κατάκτησης του κράτους από τους συριζανέλ.

    Και να εξηγούμαι, τι συμβαίνει με τον Μαρτίνη και την επιτροπή για την υγεία στην οποία ο μαρτίνης πυροβολεί καθημερινά και κατά ριπάς εναντίων συγκεκριμένων βουλευτών της νέας δημοκρατίας οι οποίοι όμως με τον λόγο τους εδώ και πολύ καιρό είναι κόκκινο πανί για τους συριζανέλ...
    Πώς να συγχωρήσουν τα αριστερά φασιστοειδή το γεγονός ότι στην επιτροπή για τα δάνεια καναλιων και κομμάτων ο Βορίδης τους καταξευτέλησε? Θα τον άφηναν έτσι? ΟΧΙ! Δεν τα σηκώνουν αυτά στο πετσί τους, θα τον λασπώσουν, θα του προσάψουν ως επιλήψιμο για την δημοκρατία μας και το νερό που πίνει, δεν θα τον αφήσουν έτσι! Ο μαρτίνης ένας φυλακισμένος θα πει οτιδήποτε για τον μαγαρίσει με εντολή των συριζανέλ, ο μαρτίνης που είπε στην επιτροπή ότι από τους πρωθυπουργούς που γνώρισε μόνο ο καραμανλής και ο τσίπρας δεν του ζήτησαν ρουσφέτι! Τα φιλαράκια, τα κολητάρια…..αυτός που όταν πυροβολήσει εναντίων κάποιου βουλευτή της αντιπολίτευσης κοιτάζει με μάτι αθώας αλεπούς προς την μεριά του προέδρου της επιτροπής και του πρώτου βουλευτή, από την μεριά του, με τρόπο που ΔΗΛΩΝΕΙ, καλά δεν τα είπα? Πρέπει να είσαστε ευχαριστημένοι!
    Ο μαρτίνης που ως είπε δεν έκανε χρήση του νόμου για να αποφυλακιστεί , διότι είναι υπεράνω? Ή για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ η όποια μαρτυρία του εναντίων συγκεκριμένων βουλευτών πιο πειστική?

    Αλλά να έρθω στο επίσης ζουμερό θέμα για το οποίο η αντιπολίτευση δεν έχει καταλάβει γρι! Ποιος πανηγύριζε στο αεροπλάνο με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ στο χέρι, βεβαιώνοντας έτσι την κατάκτηση του συγκροτήματος Λαμπράκη? Ο Καμμένος….. Ποιος χάλασε την δουλειά με το συγκρότημα Λαμπράκη και δεν την πήρε ο κολλητός των συριζανέλ ο Σαβίδης? Ο Μαρινάκης! ε λοιπόν θα τον γαμήσουμε! Έτσι σκέφτηκε ο Καμμένος! Θα βρούμε ένα καταδικασμένο για την υπόθεση αυτή, θα του ΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ, και θα μας πει ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ εναντίων του Μαρινάκη, Θα το φέρουν και προς διερεύνηση - τηλεθέαση σε επιτροπή της Βουλής, ναι και μην σας φαίνεται παράξενο.
    Έτσι απλά, και τα υπόλοιπα ΟΠΟΙΟΣ και να τα πει από τους συριζανέλ είναι αριστερές φασιστοειδείς υποκρισίες. Άσε που μπορεί να καρφώσει τον Δένδια, τον Βορίδη, και τον Γεωργιάδη σαν συμμέτοχους επειδή, ναι επειδή, τρεις μέρες πριν την αποκάλυψη με τα ναρκωτικά, την ίδια μέρα, ό ένας τους πέρασε από την Λεωφόρο Σχιστού, ο άλλος από την Συγγρού, και ο άλλος από την Πανεπιστημίου… τι γύρευαν εκεί? ήταν συμπτωματικό? Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέται ο Μέγας Αλέξης μας να χρεισιμοποιεί το Αγεροπλάνο για να ... τσιλιπουρδίζει κρυφά;;;

    Διότι τα .... Περιστέρια πετούν σε ύψος το πολύ 100-300 μέτρα ίσως 500 μέτρα; Ενώ το Falcon του Δικού μας Αλέξη πετά και πετά και πετά σε ... μεγάλα ... ύψοι! Μάλιστα κάνει το Αγεροπλάνο -όχι ο Αλέξης μας- και Ημιτονοειδές βουτιές!

    Εμείς κάτι ξέρουμε! Εσείς ρωτήστε τον Αλέξη Μας! Αλλά .... κρυφά χωρίς δημοσιεύσεις! Διότι τα ... Περιστέρια θα φάνε τα ... Falcon!!! Και Ποιός ακούει τον Νεκρόφιλο.... Jungker!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση