GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το επτασφράγιστο μυστικό της Νανάς Καραγιάννη μετά την εντατική

Σαράντα μία ημέρες συμπληρώθηκαν την Τρίτη (27/06) μετά την τελευταία νοσηλεία της Νανάς Καραγιάννη στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου μετ...


Σαράντα μία ημέρες συμπληρώθηκαν την Τρίτη (27/06) μετά την τελευταία νοσηλεία της Νανάς Καραγιάννη στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου μεταφέρθηκε από τον πατέρας της με λοίμωξη του αναπνευστικού. Ένα χρόνο νωρίτερα, είχε βγει νικήτρια από τη μεγαλύτερη και σκληρότερη μάχη, στο ίδιο νοσοκομείο, ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στην Εντατική, σε κωματώδη κατάσταση.

Εκείνες τις κρίσιμες ημέρες το πανελλήνιο παρακολουθούσε με αγωνία την σκληρή μάχη που έδινε. Όταν επέστρεψε σπίτι της, είχε να αντιμετωπίσει, όμως, ένα νέο πρόβλημα. Μία αναπηρία στο αριστερό της πόδι, από τον αστράγαλο και κάτω.

Σε καμία, όμως, περίπτωση δεν ήθελε να φανεί ότι κούτσαινε και γι’ αυτό φορούσε έναν βοηθητικό επίδεσμο που διευκόλυνε τον βηματισμό της, πάντα με μακριά φορέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση