GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Τα τελευταία δραματικά μηνύματα των απαγωγέων του Μιχάλη Λεμπιδάκη...

Δραματικές ώρες ζει η οικογένεια Λεμπιδάκη, καθώς συνεχίζεται η "σιγή ιχθύος" από τους απαγωγείς του 54χρονου επιχειρηματία. ...


Δραματικές ώρες ζει η οικογένεια Λεμπιδάκη, καθώς συνεχίζεται η "σιγή ιχθύος" από τους απαγωγείς του 54χρονου επιχειρηματία. Για άγνωστο λόγο, εδώ και αρκετό καιρό, οι διαπραγματεύσεις με τους δράστες έχουν "παγώσει".
Η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη έλαβε τελευταία φορά sms από τους απαγωγείς με τα αιτήματά τους στις 26 Απριλίου. Έκτοτε έχουν περάσει 54 ολόκληρες ημέρες. Η ανακοίνωση που εξέδωσαν για πρώτη φορά μετά την 30η Μαρτίου, οπότε και απήχθη είναι απλά η κορύφωση της απόγνωσης. Οι διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς σταματούν.
«Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα, συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του και η οικογένεια μας βυθίζεται σε απόγνωση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
Το τελευταίο σημείο που γνωρίζει η αστυνομία ότι βρισκόταν ο 54χρονος επιχειρηματίας, ήταν ο οικισμός Καλέσσα. Είναι το σημείο που οι απαγωγείς του έστησαν ενέδρα.
Χρειάστηκε να περάσουν 7 ημέρες έως ότου οι απαγωγείς να επικοινωνήσουν για πρώτη φορά με τον αδερφό του επιχειρηματία κάνοντας γνωστά τα αιτήματά τους. Μέσω sms οι απαγωγείς απαίτησαν 100 εκατ. ευρώ. Στο επόμενο μήνυμα ζήτησαν 70 και τελικά έριξαν τις απαιτήσεις τους στα 50. Όμως η οικογένεια απάντησε ότι μπορεί να συγκεντρώσει μόνο 8 εκατ. ευρώ.
Η τελευταία επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια ήταν πριν από 54 ημέρες. Ήταν το sms με το οποίο έριχναν τις απαιτήσεις τους στα 50 εκατ.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση