GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βόμβα" με Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να φύγει από την Ισπανία», είναι ο σημερινός τίτλος της πορτογαλικής εφημερίδας A Bola, που αναφέρει ότι ο σ...


«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να φύγει από την Ισπανία», είναι ο σημερινός τίτλος της πορτογαλικής εφημερίδας A Bola, που αναφέρει ότι ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εξοργισμένος με την άσκηση δίωξης για φοροδιαφυγή και εξαπάτηση 14,7 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την Α Bola, η απόφαση του Κριστιάνο Ρονάντο να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης είναι οριστική και αμετάκλητη και την έχει ήδη κοινοποιήσει στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Πορτογάλος, μιλώντας σε έναν δημοσιογράφο κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης της εθνικής ομάδας για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών είπε ότι έχει «καθαρή συνείδηση», παρά τις καταγγελίες για οικονομική απάτη. Η Ρεάλ Μαδρίτης, με σχετική ανακοίνωση έδειξε την άνευ όρων υποστήριξή της προς τον Ρονάλντο, σημειώνοντας «απόλυτη πίστη για την αθωότητά του».

Την περασμένη εβδομάδα η Α Bola αποκάλυψε ότι η η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δεχθεί ήδη πρόταση 180 εκατ. ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό είναι πρόθυμες να του προσφέρουν την φανέλα τους, ενώ στην γωνία βρίσκονται πάντα οι Κινέζοι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση