Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

  Ο Τσίπρας στον Γιλντιρίμ: Στις δύσκολες στιγμές οι γείτονες πρέπει να στηρίζουν ο ένας τον άλλον - ΒΙΝΤΕΟ


  "Το προηγούμενο διάστημα και οι δύο χώρες μας περάσαν δυσκολίες αλλά ως καλοί γείτονες καμία χώρα δεν προσπάθησε να επωφεληθεί των δυσκολιών του γείτονα" σημείωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ.
  "Αντιθέτως, στις δύσκολες στιγμές οι γείτονες πρέπει να στηρίζουν ο ένας τον άλλον κι αυτό κάναμε" τόνισε ο κ. Τσίπρας.
  "Προσβλέπω στη δυνατότητα που έχουμε το επόμενο διάστημα να αντιμετωπίσουμε με εποικοδομητικό τρόπο σημαντικές προκλήσεις και να προσεγγίζουμε με γενναιότητα ζητήματα ανοιχτά για δεκαετίες προκειμένου να δώσουμε λύσεις σε αυτά" σημείωσε μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός.
  "Είμαστε γείτονες και στα πάντα εξαρτόμαστε ο ένας από τον άλλον" τόνισε από την πλευρά του ο Τούρκος Πρωθυπουργός.
  "Αναμφίβολα αντιμετωπίζουμε προβλήματα, τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε, στο πλαίσιο της λογικής, με ψυχραιμία και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο" πρόσθεσε.
  "Πιστεύω ότι αυτά που μπορούμε να κάνουμε μαζί, οι θετικές διεργασίες και οι ευκαιρίες που θα προκύψουν είναι πολύ περισσότερες από τα υπάρχοντα προβλήματα" επεσήμανε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ.
  Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ο Τσίπρας στον Γιλντιρίμ: Στις δύσκολες στιγμές οι γείτονες πρέπει να στηρίζουν ο ένας τον άλλον - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr