GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΙΗΜΕΡΟ σε βουνά και λίμνες στα Γιάννενα! ΜΙΑ ΧΑΡΑ πέρασε ο Καραμανλής...

Ένα όμορφο τριήμερο πέρασε στο Νομό Ιωαννίνων ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην αρχηγός της ΝΔ,έκανε πεζοπορία στο Γράμμο...

Ένα όμορφο τριήμερο πέρασε στο Νομό Ιωαννίνων ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην αρχηγός της ΝΔ,έκανε πεζοπορία στο Γράμμο, επισκέφθηκε την Γράμουστα και τις λίμνες Αρρένες (Μουτσάλια) και σήμερα βρέθηκε στα πανέμορφα Μαστοροχώρια. 
Ο πρώην πρωθυπουργός, επισκέφθηκε την Βούρμπιανη, που παλαιότερα ήταν ξακουστή για τους ντόπιους κτίστες της καθώς και για τους τεχνίτες ξυλογλυπτικής,όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Κόνιτσας Ανδρεά Παπασπύρου και την αντιδήμαρχο Κατερίνα Δημάρατου.
Μαζί του βρίσκοταν ο στενός του φίλος, πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Ζαγορίτης, ο οποίος επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ διατηρεί τη θέση του Συνηγόρου του Καταναλωτή. Ο πρώην Πρωθυπουργός,συνομίλησε με τους κατοίκους της ακριτικής Βούρμπιανης και φωτογραφήθηκε μαζί τους.
http://epirusgate.blogspot.gr/2017/06/blog-post_4353.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση