GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απάντησε ο Κοντονής στην ερώτηση του Λαγού για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης - ΒΙΝΤΕΟ

Σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης σχετικά με την υπόθεση Noor 1, α...


Σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης σχετικά με την υπόθεση Noor 1, απάντησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Ο Γιάννης Λαγός διερωτήθηκε ποιοι εφοδίασαν με κινητό τον Μάκη Γιαννουσάκη και πώς έφτασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος να έχει επαφές με τον ισοβίτη.

«Γιατί ο εισαγγελέας πήγε 23:30 η ώρα τη νύχτα; Γιατί δεν πήγε το πρωί; Μήπως γιατί οι πιέσεις που είχαν ασκηθεί εκείνο το βράδυ στον Γιαννουσάκη ήταν τόσο έντονες που να πιστεύουν κάποιοι ότι εκείνη την ώρα είχε σπάσει ο Γιαννουσάκης και θα δώσει την κατάθεση που όλοι ήθελαν; 23:30 η ώρα, λοιπόν, πήγε στη φυλακή η εισαγγελέας κ. Τζίβα και αρνήθηκε να δώσει στην πύλη τα στοιχεία της. Άνοιξαν τα στόματα και είπατε "ναι, μπήκε μέσα”. Και ότι μπήκε μέσα στη φυλακή εισαγγελέας στις 23:30, χωρίς να γραφτούν τα στοιχεία της, και έμεινε μέχρι τις 03:30, αυτό μάλλον είναι παράτυπο. Την πατήσατε λοιπόν», είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Είναι πολιτικά ενδιαφέρον να συγκρούεται η δεξιά με την ακροδεξιά ποιος θα κάνει τον καλύτερο συνήγορο του Γιαννουσάκη και ποιος θα εμφανιστεί στο κοινοβούλιο υπερασπιζόμενος όσα εσχάτως λέει. Σας είπα ότι αυτή την καταγγελία αυτή την εξετάζει η Δικαιοσύνη», τόνισε.

«Κάνουν τους συνηγόρους ενός ανθρώπου που φαίνεται να προβάλλει αντιφατικούς ισχυρισμούς και αμφισβητούν ακόμη και τη διενέργεια έρευνας από τον αρμόδιο εισαγγελέας», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή και έκανε λόγο για παραποίηση της πραγματικότητας.

«Είναι επιχειρήματα του ιδίου τύπου ότι στο Άουσβιτς γινόταν υγειονομική εκκαθάριση των νεκρών δια των φούρνων του θανάτου» πρόσθεσε, ενώ στη δευτερολογία του απευθυνόμενος στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε: «Είναι φανερό ότι εδώ υιοθετούν μία μηνυτήρια αναφορά, η οποία εξετάζεται από τη Δικαιοσύνη και γεγονότα που είναι αδύνατον να γνωρίζουν. Ο Γιαννουσάκης και άλλος ένας κρατούμενος δεν είχαν καμία ευνοϊκή μεταχείριση με απόφαση του υπουργείο Δικαιοσύνης. Ήταν προστατευόμενοι μάρτυρες με απόφαση της Δικαιοσύνης».

«Αναφέρατε ότι τη συγκεκριμένη επαφή του κρατουμένου με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας την διαμεσολάβησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης; Εσείς από πού το γνωρίζετε αυτό; Δεν γνωρίζετε τίποτα. Συκοφαντείτε δημόσιους λειτουργούς και πολιτικά πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με αυτή την υπόθεση. Επομένως είστε συκοφάντες, ακροδεξιοί και νεοναζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση