GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση Κοντονή στην ερώτηση Παπαθεοδώρου για την υπόθεση των επικοινωνιών με τον ισοβίτη

Μετά την απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κον...


Μετά την απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής απάντησε σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρου Παπαθεοδώρου στην οποία κάνει λόγο για «αντιθεσμικές παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης από τον κ. Πάνο Καμμένο» .

«Είναι κανονική λειτουργία Δικαιοσύνης να μιλά ο υπουργός Άμυνας και να ανακοινώνει σε ισοβίτη ότι θα δεχθεί επίσκεψη εισαγγελέα;» ανέφερε ο κ. Παπαθεοδώρου, ο οποίος ζήτησε ακόμη να μάθει αν ξέρει τι είπε στο τηλέφωνο με τον ισοβίτη ο κ. Καμμένος και έκανε λόγο για «παράγκα».

«Ο υπουργός Άμυνας εγκαλείται για παρατυπίες, για υπερβάλλοντα ζήλο; Το καθήκον του σαν υπουργός και σαν πολίτης το έκανε» απάντησε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

«Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με ενημέρωσε και εγώ ενημέρωσα αμέσως τις εισαγγελικές αρχές» είπε ο Σταύρος Κοντονής και τόνισε ότι ήδη διεξάγεται έρευνα τόσο για τις καταγγελίες Γιαννουσάκη εις βάρος του προανακριτικού υπαλλήλου και της εισαγγελέως όσο και για το ενδεχόμενο να παραβιάστηκε ο κανονισμός της φυλακής.

«Η Δικαιοσύνη θα καταλήξει σε συμπεράσματα και τότε θα δούμε ποιοι γίνονται όχι βαποράκια ναρκωτικών, αλλά βαποράκια επιχειρηματικών συμφερόντων στον χώρο του κοινοβουλίου» επεσήμανε ο υπουργός Δικαιοσύνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση