Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

  Η "Ελληνική Λύση" για τον Σταύρο Θεοδωράκη


  ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ η Ελληνική Λύση αναφέρεται με ευχές στον επικεφαλής του Ποταμιού:
  "Ευχόμαστε στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, ταχεία ανάρρωση και σιδερένιος! Μπορεί να μας χωρίζει η πολιτική θέση, αλλά μας ενώνει η ανθρώπινη σχέση, όπως με όλους τους συμπολίτες μας!"


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  2 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 15 Ιουν 2017, 4:48:00 π.μ.

  Κανένα μάζεμα δεν πιστεύω ότι ΘΑ κάνει ο Σόιμπλε ..Ο Σόιμπλε η μάλλον η ΕΛΙΤ γνωρίζουν την δύναμη που έχουν στα χέρια τους στο να εξουσιάσουν όλη την Ευρώπη...

  Δυστυχώς δεν έχουμε κατανοήσει την νέα {ΡΏΜΗ} που έφτιαξαν οι Γερμανοί..Η χώρα μας είναι μια μπανανία που πιστεύει σε θαύματα, σε Σώρες και σε μαγικές λύσης όταν οι μυστικές υπηρεσίες της Γερμανικής η γνωστή BND κάνουν ότι θέλουν με την βοήθεια Ελλήνων χαφιέδων .. πολλοί χαφιέδες ρε φίλε μου!!!

  Στην Ελλάδα ο κόσμος βλέπει και ακούει μόνο ότι του σερβίρουν ΤΑ ΜΜΕ και οι αφισοκολλητές που έγιναν τουιτεραδες που όμως;; σε έναν πλανήτη έτοιμο να σκάσει από τα πυρηνικά.. εκεί που ο νόμος της φυσικής μας λέει ότι για να ισορρόπηση μετά ο κόσμος μας ίσος χρειασθούν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια ..

  Τι παρατηρήσαμε: Σε ένα μικρό νησί στο farth βορειοανατολικά της Νορβηγίας, στη τοπική εταιρεία ηλεκτρισμού έχει σημειωθεί μια «μυστηριώδη» αύξηση της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας...Η ανάγκη για την αυξηθεί τόσης ενεργείας έγινε τόσο γρήγορα με ένα παχύ νέο καλώδιο κάτω από τα παγωμένα νερά που χωρίζουν το νησί Βάρντο από τη Νορβηγική ηπειρωτική χώρα...Ποιος ο λόγος για όλα αυτή την επιπλέον ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας αναρωτηθήκαμε πολλοί και το ψάχναμε..

  Τι βρήκαμε;; Ένα νέο, αμερικανικό- κεφαλαιοποιητικό σύστημα ραντάρ υπό κατασκευή στο νησί, το οποίο είναι της χερσόνησο Κόλα, όπου η Ρωσία έχει ένα μεγάλο αριθμό των ναυτικών βάσεων της υψηλής πυρηνικής ασφάλειας...Αυτό το σύστημα θα έχει την δυνατότητα να κατασκοπεύσει όλο τον ΣΤΌΛΟ της Ρωσίας και τα πυρηνικά της υποβρύχια στη Θάλασσα του Μπάρεντς είναι μια επιχείρηση που fluorishing σε αυτό το μέρος της Αρκτικής...

  {Ο Πούτιν δεν ΕΙΝΑΙ χαρούμενος γι'αυτό} λέει ένας Νορβηγικός στρατιωτικός αξιωματούχος σημειώνοντας ότι το Βάρντο είναι πλέον ένας στόχος υψηλής επικινδυνότητας και η Νορβηγία ενδέχεται να είναι η πρώτη χώρα που θα δεχτεί επίθεση από τη Ρωσία σε μια κρίση...

  Βέβαια ο φυσικός κ. Postol ένας καλός επιστήμονας άλλα ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ {τα παίρνει που λένε} και καθηγητής στο MIT του οποίου η εμπειρία είναι στην βαλλιστική πυραυλική τεχνολογία άμυνας, είπε ότι βάζοντας εκεί μιας μεγάλης ισχύος ραντάρ, όπως Globus 3 {δεν έχει κανένα νόημα εάν ο κύριος στόχος είναι η παρακολούθηση διαστημικών σκουπιδιών.} ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ;;;..

  Οι τρελάρες ηγέτες που εξουσιάζουν τον πλανήτη με τα λόμπι είναι ζήτημα χρόνου να κάνουν την μαλάκια ,αν δεν την έχουν κάνει ήδη, διοτι ο καρκίνος θερίζει και ένας πυρηνικός αντιδραστήρας του Βελγίου εν ενεργεία παρουσίασε αύξηση 1000% ρωγμές στο κέλυφος του και συνεχίζει να λειτουργεί!!

  Ξέρετε το πυρηνικό νέφος κάνει τουρισμό- ταξίδια και όπου καθίσει η θα το φας, η θα το πιεις δεν είναι μόνο η ενεργεία που κάνει ζημία σε ένα χώρο είναι και τα καρκινογόνο νέφος που λίγο λίγο σε καταστεί καρκινοπαθή ... Και λες μα αυτός δεν κάπνιζε,δεν έπινε, δεν έτρωγε κρέατα πολλά δεν, δεν, δεν πως έπαθε καρκίνο;; ..

  Ξέρετε που είναι το Ακουγιού;; Εδώ δίπλα μας είναι, στην Τουρκία σε ένα χώρο όπως η Ελλάδα με πολλά σεισμικά ρήγματα που η Ρωσία ,το Ιράν και η Τουρκία ξεκίνησαν ένα φιλόδοξο πρόγραμμα το οποίο προβλέπει την κατασκευή τριών πυρηνικών σταθμών παραγωγής ενέργειας ως το 2030 !!!! Αυτά δεν θα σας τα πει ούτε ο Κυριάκος Βελόπουλος {{κύριε Καψαμπέλη}} διότι ίσως δεν τα γνωρίζει.. Την κατασκευή του πρώτου πυρηνικού σταθμού του ~~Ακουγιού~~ η οποία αναμένεται να ανέλθει σε περίπου 19 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ευρώ, τον έχει αναλάβει η Ρωσία ο οποίος αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το 2020...!!! Αν θα κάνει ένα τσάφ η φύση και τον τινάξει όλες οι γύρω χώρες θα πεθαίνουν από το πυρηνικό νέφος.. Λένε οι Τούρκοι ότι μπορεί να αντέξει σεισμό 9 Ρίχτερ !!!! ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ διοτι αν γίνει κάτω από την κατασκευή ένας ΤΕΚΤΟΝΙΚΌΣ σεισμός πάνω κάτω δηλαδή με 7 Ρίχτερ τον ρουφά η τρυπά... μόλις μπει σε λυτουργεια θα αρχίσω το κάπνισμα...

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν γνωρίζουν τι στρατηγική σημασία της ΧΩΡΑΣ μας ευτυχώς που την γνωρίζουν καλά οι σοβαροί Αμερικανικοί και το Ισραήλ ..{ΣΟΒΑΡΌΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΌ ΚΟΥΒΑΒΙ Ο ΤΡΑΜΠ }

  Uros

  Ανώνυμος είπε... 15 Ιουν 2017, 5:03:00 π.μ.

  Οι Γερμανοί θα πρέπει να βομβαρδίζονται κάθε 50 χρόνια διοτι είναι επικίνδυνοι..=>Ουίνστον Τσόρτσιλ Βρετανός πρωθυπουργός.

  Το οκτανιτροκυβάνιου (octanitrocubane, ONC, C8(NO2)8 ) ένα επιτεύγματα της Χημείας του έτους 2000... Το ONC θεωρείται ως η ισχυρότερη μέχρι σήμερα γνωστή εκρηκτική ύλη...Σημαντικός λόγος που συμβάλλει στην εξαιρετική εκρηκτική ισχύ του ONC είναι το μεγάλο ενεργειακό περιεχόμενο του σε μητρικό υδρογονάνθρακα, του κυβανίου ( C8H8), λόγω της έντονης διάτασης των δεσμών άνθρακα, που βρίσκονται υπό γωνία C-C-C 90 μοίρες η οποία απέχει πολύ από την κανονικά προβλεπόμενη γωνία των 109,5 μοιρών..

  Uros

  Item Reviewed: Η "Ελληνική Λύση" για τον Σταύρο Θεοδωράκη Rating: 5 Reviewed By: Press Fm