GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα αυτοκίνητα κατέλαβαν το... μικρό πεζοδρόμιο

Το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο αποτελεί... εθνικό σπορ των Ελλήνων οδηγών, προκαλώντας, καθημερινά, προβλήματα διέλευσης στους πεζούς της...


Το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο αποτελεί... εθνικό σπορ των Ελλήνων οδηγών, προκαλώντας, καθημερινά, προβλήματα διέλευσης στους πεζούς της ελληνικής πρωτεύουσας.
Μάλιστα, στις περιπτώσεις που τα πεζοδρόμια έχουν μικρό πλάτος, αφού έχουν επιφάνεια μόλις δύο πλακών πεζοδρομίου, το φαινόμενο είναι εντονότερο.
Ένα τέτοιο περιστατικό κατέγραψε αναγνώστης  ο οποίος βρέθηκε σε περιοχή της Αθήνας, όπου τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα "είχαν καταλάβει" το μικρό πεζοδρόμιο.

Παρατηρώντας τη φωτογραφία, διακρίνουμε στο βάθος ότι τα αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα όλο και πιο κοντά στις πολυκατοικίες, με αποτέλεσμα οι πεζοί να είναι αναγκασμένοι να συνεχίσουν την πορεία τους στον δρόμο, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική τους υγεία. Στην περίπτωση που θα ήθελε να χρησιμοποιήσει το πεζοδρόμιο μία μητέρα με ένα παιδικό καροτσάκι, θα ήταν και αυτή αναγκασμένη να χρησιμοποιήσει τον δρόμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση