GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο βιαστής της Δάφνης

Ολόκληρο το πανελλήνιο είχε σοκάρει πριν από περίπου ένα μήνα η περίπτωση του 52χρονού στη Δάφνη, ο οποίος κρατούσε κλειδωμένη για δύο ...


Ολόκληρο το πανελλήνιο είχε σοκάρει πριν από περίπου ένα μήνα η περίπτωση του 52χρονού στη Δάφνη, ο οποίος κρατούσε κλειδωμένη για δύο 24ωρα μία 20χρονη φοιτήτρια και την κακοποιούσε.
Ο 52χρονος δράστης, κατέθεσε αίτηση άμεσης αποφυλάκισης, με ηλεκτρονική επιτήρηση, το λεγόμενο «βραχιολάκι», λόγω της αναπηρίας του, που πιστοποιήθηκε στο 95%, δήλωσε ο δικηγόρος του, κ. Ειρηνάκης στο Star.
Ο 52χρονος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως και ζητά να μεταφερθεί σε κατοικία.
Σύμφωνα με το Star, η 20χρονη φοιτήτρια, αφού βγήκε από το Τζάνειο Νοσοκομείο, μεταφέρθηκε στην πόλη απ’ την οποία κατάγεται, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, καθώς, από το πολύωρο δέσιμο με τους ιμάντες που υπέστη, φέρει σοβαρές κακώσεις στα πόδια και τα χέρια της. Στο κέντρο αυτό γίνεται προσπάθεια αποκατάστασής της και θεραπείας της, αρκετά χρονοβόρα και δύσκολη. Δεν μπορεί ακόμα να περπατήσει, ούτε να χειριστεί πράγματα με τα χέρια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση