GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΕΙΑ! ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ πρώην... "αντάρτισσα" (βουλευτής) του ΣΥΡΙΖΑ

Σπύρος Σούρλας   Kαι στο ημίχρονο του τελικού να εκφράσουμε την βαθειά μας συγκίνηση για τον διορισμό της κλαιουσας Πλατς Κατριβάνου ...

Kαι στο ημίχρονο του τελικού να εκφράσουμε την βαθειά μας συγκίνηση για τον διορισμό της κλαιουσας Πλατς Κατριβάνου στο Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ....
Ολα τα συριζαύγουλα στην πίστα :P
--------------------
Νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), διορίστηκε από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, μετά τη θετική γνώμη της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Η θητεία του σημερινού ΔΣ του Οργανισμού λήγει στις 5/6/2017. Στη θέση του προέδρου, παραμένει ο Ευάγγελος Καφετζόπουλος, η θητεία του οποίου ανανεώθηκε.
Θέσεις στο νέο ΔΣ καταλαμβάνουν ως τακτικά μέλη, ο Θ. Παπαρρηγόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Β. Κατριβάνου, ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια, ειδική στην επίλυση συγκρούσεων και στη συμβουλευτική οργανισμών, και ο Ν. Χαμτζούδης, νομικός.
Αναπληρωματικά μέλη τοποθετούνται η Χ. Μπότση, πνευμονολόγος-φυματιολόγος, ο Γ. Παναγής, καθηγητής Βιοψυχολογίας του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και ο Ν. Ανέστης, νομικός. Αντιπρόεδρος παραμένει ο Δήμος Φωτόπουλος.
----------------------
Η Βασιλική Κατριβάνου τον Ιούνιο του 2012 και τον Ιανουάριο του 2015 εξελέγη βουλευτής Β' Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ και ανανέωσε τη θητεία της στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Είναι μέλος της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, με ιδιαίτερη δραστηριοποίηση στις καταπιεζόμενες κοινωνικές ομάδες: γυναίκες, ΛΟΑΤ, Ρομά, ΑμΕΑ, μετανάστες, πρόσφυγες, κρατούμενοι.  Ανήκει, επίσης, στην Κίνηση των 53+.
Στις 22 Μαΐου του 2016 παρέδωσε τη βουλευτική της έδρα, καθώς καταψήφισε μια σειρά άρθρων στο πολυνομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή, ωστόσο δήλωσε πως παραμένει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Κυρίτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση