GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα δυο σημαντικά χαρίσματα του Μαν. Γλέζου...

Yannis Koutsomitis    Με τον Μανώλη Γλέζο μπορεί να διαφωνεί κανείς πολιτικά, αλλά έχει δυο σημαντικά χαρίσματα. Έχει επίγνωση της έννοια...

Yannis Koutsomitis  
Με τον Μανώλη Γλέζο μπορεί να διαφωνεί κανείς πολιτικά, αλλά έχει δυο σημαντικά χαρίσματα. Έχει επίγνωση της έννοιας 'ύβρις' και είναι και λεβέντης.
Με την κίνησή του σήμερα στο Δίστομο έβαλε στη θέση τους όλα τα κενόδοξα θρασίμια της δήθεν Αριστεράς που πουλάνε τζάμπα μισαλλοδοξία.
Άξιος.

2 σχόλια

  1. Και να ξέρανε τι ΚΑΚΌ έχουν κάνει στον Ελληνα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!!! ... Όμως δεν φταίνε μόνο ΑΥΤΟΊ..

    Οι Έλληνες θα πρέπει να καταλάβουν ότι σε αυτόν ευλογημένο ΤΌΠΟ δεν κάναμε αυτό που έπρεπε, όμως ποτέ δεν είναι αργά ... Όταν βλέπω KAI σήμερα στο ΣΚΑΙ όπως κάθε ήμερα και από έναν ειδικό, έναν καθηγητή, έναν πρύτανη, ένα χρηματοοικονομικό αναλυτή κ.τ.λ ήταν τόσοι πολλοί!!! και αν ΝΑΙ αναρωτιέμαι που ήταν ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ όταν γαμούσαν την Ελλάδα οι τροικανοι να ΜΙΛΉΣΟΥΝ ;;..Γκάουλάιτερ ΤΟΥΣ λένε...

    Την ανάπτυξη την φρενάρουν οι σπόροι τους οι ΝΕΟΝΑΖΙ Γερμανοί που σαν ΣΉΜΕΡΑ το πρωί της 10ης Ιουνίου 1944 έσφαξαν τον παπά του Δίστομου , βίασαν γυναίκες και εκτέλεσαν απάνθρωπα με διαταγή του διοικητή τους, υπολοχαγού ΧΑΝΣ ΖΑΜΠΕΛ 218 κάτοικους (114 γυναίκες και 104 άνδρες).. Μεταξύ των νεκρών, ήταν 45 παιδιά και έφηβοι και 20 βρέφη..

    Χανς Ζάμπελ, είχε καταφύγει στο Παρίσι και είχε συλληφθεί... Οι γαλλικές αρχές τον παρέδωσαν στις ελληνικές, οι οποίες τον προφυλάκισαν...Τον Αύγουστο του 1949 ομολόγησε την έκταση των γερμανικών θηριωδιών στο Δίστομο, αλλά δικαιολογήθηκε ότι εκτελούσε διαταγές ανωτέρων του... Κατά τη διάρκεια της προφυλάκισής του, ο Ζάμπελ εκδόθηκε προσωρινά στη Δυτική Γερμανία για άλλη υπόθεση, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του...Κάτι σαν τον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ που τον φυγάδευσαν (οι πατριώτες) που ΌΛΟΙ τους είναι βολεμένοι βουλευτές τον 10.000 χιλιάδων ευρώ...Πως μας πλήρωσαν;;; ΜΑ δεν μας επιβάλουν μνημόνια!!! δεν μας ταπεινώνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ;;... Ένας ΚΏΛΟ Λαός ΉΤΑΝ, ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ... Και όπως λέει ΚΑΠΟΙΟΣ {σε άλλο χώρο του σαιτ εδώ} ΌΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΈΧΟΥΝ αποποιηθεί ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΆ ΚΑΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ..

    Θέλουν να κάνουν ΌΛΗ την χώρα μας το εξοχικό τους και τους Έλληνες υπηρετικό τους προσωπικό.. =>Ολοκληρωτικός καπιταλισμός...Προσωπικά καταλαβαίνω ότι τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΓΟΥΡΟΎΝΙΑ μας δουλεύουν..Τώρα αν ο σεβαστός κ.Μανώλης Γλέζος τους συμπαθεί είναι δικαίωμα του δεν είναι δα και ο ΜΟΝΟΣ..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε της ψευτοπαλληκαριές!

    Όταν Γερμανός (και Πρέσβης) καταθέτει ΣΤΕΦΑΝΙ για της Σφαγές που κάναν οι πρόγονοι του και ενδεχομένως συγγενείς του χρειάζεται και ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ απέναντί του ("Αρχαία" Ελληνική Στάση!!!)!!!

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ για την ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ "ελληναράδων" στην Σφαγή Αυτή;;;;; Γιατί ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ "ελληναράδων-ΣΚΑΤΑ" για της ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;;

    ΟΙ "ΦΑΚΕΛΟΙ" ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΗΕΙΚΑΝ ΤΟ ... 1981!!!! Όπως δεν διαγράψαμαι και το 1821!!!

    ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ και δεν θα μας πει κανείς ... Ποιός Είναι ο Εχθρός Του Ελληνικού Λαού/Της Χώρας ΤΩΝ Ελλήνων!!!

    Διότι ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ/ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

    Αλλά τι να περιμένεις από μια Αποικιοκρατούμενη Χώρα με το ... Ανάλογο Πολιτικό και Πολιτειακό... "Προσωπικό"!!! Medre λένε οι ... Γάλλοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση