GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ακρίτα για το επεισόδιο Γλέζου - Κωνσταντοπούλου: Ντροπή...

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει όσα διαδραματίστηκαν στην επέτειο μνήμης για τη σφαγή από τους ναζί στο Δίστομο κ...


Με ανάρτησή της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει όσα διαδραματίστηκαν στην επέτειο μνήμης για τη σφαγή από τους ναζί στο Δίστομο καθώς και όσα έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσυπογράφοντας την ανάρτηση στενού της συνεργάτη.

"Ο Γλέζος άρπαξε και έβαλε με μανία τη σημαία που κατέβασε από την Ακρόπολη πίσω, πάνω στο μνήμα των νεκρών, οδηγώντας τον εκπρόσωπο του κατακτητή από το χέρι". (Δ. Καραναστάσης, συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπουλου). Αντί σχολίου μια λέξη μόνον. ΝΤΡΟΠΗ. Ο συμψηφισμός του οικονομικού επεκτατισμού των Γερμανών με τον ναζισμό είναι επιεικώς ανιστόρητος. Αυτά όλα δεν είναι παρά πολύχρωμες χάντρες και καθρεφτάκια λαϊκισμού αφού μας αντιμετωπίζουν ορισμένοι ως ιθαγενείς της, αξιοσέβαστης κατά τ' άλλα, φυλής των Παπούα" σχολίασε η Έλενα Ακρίτα.

3 σχόλια

  1. Αφήστε της ψευτοπαλληκαριές!

    Όταν Γερμανός (και Πρέσβης) καταθέτει ΣΤΕΦΑΝΙ για της Σφαγές που κάναν οι πρόγονοι του και ενδεχομένως συγγενείς του χρειάζεται και ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ απέναντί του ("Αρχαία" Ελληνική Στάση!!!)!!!

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ για την ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ "ελληναράδων" στην Σφαγή Αυτή;;;;; Γιατί ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ "ελληναράδων-ΣΚΑΤΑ" για της ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;;

    ΟΙ "ΦΑΚΕΛΟΙ" ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΗΕΙΚΑΝ ΤΟ ... 1981!!!! Όπως δεν διαγράψαμαι και το 1821!!!

    ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ και δεν θα μας πει κανείς ... Ποιός Είναι ο Εχθρός Του Ελληνικού Λαού/Της Χώρας ΤΩΝ Ελλήνων!!!

    Διότι ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ/ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

    Αλλά τι να περιμένεις από μια Αποικιοκρατούμενη Χώρα με το ... Ανάλογο Πολιτικό και Πολιτειακό... "Προσωπικό"!!! Medre λένε οι ... Γάλλοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ((Τους παραδέχομαι τους Γερμανούς)) και τους πρώην και τους νυν ,καταφέρνουν ΠΆΝΤΑ να διαλύουν την όποια αντίσταση εμφανίστηκε στον δρόμο τους είναι μάστορες να σπέρνουν την διχόνοια.... Άξια εξουσίαζαν και θα εξουσιάζουν την ΕΥΡΏΠΗ.
    Με ένα μάτσο λουλούδια καθαρίζουν από της θηριωδίες και δολοφονίες με τους ραγιάδες Έλληνες , και Συνεχίζουν...

    Ούτε το τι πιστεύουν δεν μπορούν να προσδιορίσουν [ οι σύντροφοι] Όμως θα μας πει ο κ. Μανώλης Γλέζος ο πρώην Βρυξελλιότης για τα ΛΌΜΠΙ που είναι μέσα στην ευρωβουλή και επιβάλουν την πολιτική τους;; Και οι ευρωβουλευτές ως πειθήνια και αδύναμα ανθρωπάκια προσυπογράφουν ΑΠΟΦΑΣΗΣ της EOS και ASD > http://www.asd-stan.org/..https://www.gifas.asso.fr/fr/..https://www.adsgroup.org.uk/..https://www.tedae.org/es..Αν θα ψάξετε λίγο {ΌΧΙ ΠΟΛΎ} ..ίσως να καταλάβετε ότι ΌΛΑ είναι ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΜΕΝΑ από αυτούς για τα συμφέροντα αυτών..

    Οι πολιτικοί και η πολιτική είναι για το θεαθήναι και για τον μουζίκους τους λαούς Αυτές οι σημαίες δεν κατεβαίνουν...

    Δεν ξέρει κάνεις τίποτα;;, ΔΕΝ μιλά ουδείς;;;.. Είναι τα αφεντικά τους...Γύρω από το ευρωκοινοβούλιο είναι τα κτήρια γεμάτα από τα γραφεία με τους πραγματικούς κυβερνήτες , είναι αυτοί που αποφασίζουν ποιος ~ πότε θα δώσουν το ρόλο και σε ποιο κόμμα να παιζει την κυβέρνηση..Εκεί παίζουν τα παιγνίδια τους οι Οικονομικοί δολοφόνοι..

    Και ΝΑΙ είναι ισχυροί 3-4 χώρες του πλανήτη αντιστέκονται ακόμα της οποίες της κυκλώνουν εδώ και δυο χρόνια μεθοδικά με τρόπους που δεν καταλαβαίνει ο απλώς ανθρώπινος νους... ΖΟΎΜΕ μέσα στον αόρατο πόλεμο τους που όταν τον δούμε θα είναι πολύ αργά διοτι θα μας έχουν μείνει μόνο λίγα λεπτά της ώρα ζωής, εύχομαι να μοιράσουν καλά τον κόσμο τα ΛΌΜΠΙ και να μην αφανιστούμε σαν τους δεινοσαύρους ..

    Όσοι πιστεύετε ακόμα ότι υπάρχει ιδεολογική αντίσταση ΕΊΣΤΕ ΒΑΘΙΆ ΝΥΧΤΩΜΈΝΟΙ...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε κομπογιαννίτες Έλληνες ραγιάδες στο ΣΚΑΙ βάζετε τον Ελληνικό ΛΑΌ με τον Γερμανικό λαό;; και παρουσιάζατε ως παράδειγμα την ΧΟΎΝΤΑ ΌΤΙ τάχα τότε είμαστε όλοι ΧΟΥΝΤΙΚΟΊ;;; ΑΚΟΎΣΤΕ ΚΑΘΙΚΆΚΙΑ τον ΜΜΕ ο Ελληνικός λαός ξεσηκώθηκε και ανέτρεψε την ΧΟΎΝΤΑ ..ΕΊΔΑΤΕ να κάνει το ίδιο ο Γερμανικός ΛΑΟΣ;;;; που είναι οι αποζημιώσεις;; που είναι το κατοχικό δάνειο;;;

    ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌΓΟΝΟΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙ...ΣΉΜΕΡΑ Έχουν νέο σκάνδαλο το κουν κουν με 31 δις ευρώ για άπατες και φοροδιαφυγή και μας πουλάνε οι απόγονοι τον ΝΑΖΙ.. πνεύμα και ηθική;;; με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.. ΆΝΤΕ να πάνε να !#$*&^%^@$#^#$*^^*(^@@!#

    Όσοι πιστεύετε ακόμα ότι υπάρχει ιδεολογική αντίσταση ΕΊΣΤΕ ΒΑΘΙΆ ΝΥΧΤΩΜΈΝΟΙ..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση