GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο Τζιμ Κάρεϊ για τον θάνατο της πρώην συντρόφου του

Ο ηθοποιός, Τζιμ Κάρεϊ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για τον θάνατο της πρώην συντρόφου του, Καθριόνα Γουάιτ, καθώς η δικαστής ...


Ο ηθοποιός, Τζιμ Κάρεϊ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για τον θάνατο της πρώην συντρόφου του, Καθριόνα Γουάιτ, καθώς η δικαστής ανακοίνωσε ότι δεν είναι έτοιμη να απορρίψει τις μηνυτήριες αναφορές εναντίον του ηθοποιού που έχουν καταθέσει η μητέρα της Γουάιτ και ο πρώην σύζυγός της.

Η μητέρα της Γουάιτ, Μπρίτζιτ Σουίτμαν υποστηρίζει ότι ο 55χρονος Τζιμ Κάρεϊ προμήθευσε τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που είχε καταναλώσει η Γουάιτ σε υπερβολική δόση, ωστόσο ο δικηγόρος του ηθοποιού, Ρέιμοντ Μπουτσέρ είχε καταθέσει αίτημα απόρριψης της υπόθεσης.

Μετά την ακρόαση δήλωσε: "Ο κ. Κάρεϊ αγαπούσε βαθιά την κ. Γουάιτ και θα είναι μία οδυνηρή διαδικασία γι’ αυτόν".

Η δικαστής αποσαφήνισε ότι θέλει να συνεχίσει την εξέταση των στοιχείων και ότι δεν είναι έτοιμη να εκδώσει οριστική απόφαση.

Ο θάνατος της Γουάιτ αποδόθηκε σε αυτοκτονία και από την εισαγγελία του Λος Άντζελες δημοσιοποιήθηκαν λεπτομέρειες από τη νεκροψία τον Ιούλιο του 2016.

Ο Καναδός ηθοποιός και η 30χρονη Ιρλανδή make up artist είχαν χωρίσει τις μέρες πριν από τον θάνατό της και ο Τζιμ Κάρεϊ της είχε στείλει μήνυμα το προηγούμενο βράδυ ζητώντας ένα μπουκάλι παυσίπονα που είχε χαθεί. Μπουκάλια με φάρμακα βρέθηκαν δίπλα στο κρεβάτι της με το ψευδώνυμο Arthur King και προορίζονταν για τον Κάρεϊ.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει: "Φαίνεται ότι τα μπουκάλια για τον 'Arthur King' που βρέθηκαν στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι της Γουάιτ ήταν οι συνταγές στις οποίες αναφερόταν [στο μήνυμα κειμένου]".

Ο ηθοποιός αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες με τους δικηγόρους να τις περιγράφουν "επιθετικές" και "κακόβουλες".

Ο Αχμέντ Ιμπραχίμ δικηγόρος της Σουίτμαν και του πρώην συζύγου του Γουάιτ, Μαρκ Μπάρτον, κάλεσε τη δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Ντίντρε Χιλ να μην καθυστερήσει τη διαδικασία και υποστήριξε ότι ο ηθοποιός είχε στην κατοχή του τα φάρμακα με παράνομο τρόπο.

"Δεν ισχυριζόμαστε ότι ο Τζιμ Κάρεϊ πωλούσε φάρμακα από το πίσω μέρος του φορτηγού του και ότι πρόκειται για πώληση με την παραδοσιακή έννοια που έρχεται στο μυαλό" δήλωσε, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα MyNewsLA. Com. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Μπουτσέρ "ισχυρίστηκε ότι οι κατηγορίες των εναγόντων είναι ασαφείς και ότι δεν διευκρινίζεται αν θεωρούν ότι ο θάνατος προήλθε από αμέλεια ή από σκόπιμη πράξη". "Χρειάζομαι σαφήνεια κι αυτό είναι το σωστό" είπε ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Ο Κάρεϊ απέτισε φόρο τιμής στη Γουάιτ με μία συγκινητική δήλωση μετά τον θάνατό της: "Είμαι συγκλονισμένος και βαθιά λυπημένος από τον θάνατο της γλυκιάς μου Καθριόνα. Ήταν ένα πραγματικά ευγενικό και ευαίσθητο ιρλανδικό λουλούδι, πολύ ευαίσθητο γι’ αυτόν τον κόσμο. Η καρδιά μου είναι μαζί με την οικογένειά της, τους φίλους της και με όσους την αγάπησαν και νοιάστηκαν για εκείνη".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση