Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

  Πάπας Φραγκίσκος: Προσευχόμαστε για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης του Λονδίνου


  "Προσευχόμαστε για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης του Λονδίνου και τους συγγενείς τους", είπε σήμερα το μεσημέρι ο Πάπας Φραγκίσκος, μιλώντας στους πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

  "Το πνεύμα ας χαρίσει ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Ας επουλώσει τις πληγές του πολέμου και της τρομοκρατίας η οποία, και την περασμένη νύχτα, στο Λονδίνο, έπληξε αθώους πολίτες", πρόσθεσε ο Ποντίφικας.

  "Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς τη βρετανική κυβέρνηση, όπως και την κοινή στράτευση κατά της τρομοκρατίας. Ας ενωθούμε για να τιμήσουμε τη μνήμη των θυμάτων", έγραψε στο Twitter o Ιταλός Πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι.

  "Θέλουμε να καταστήσουμε σαφή την απόλυτη καταδίκη και τον αποτροπιασμό μας. Η Ιταλία θα είναι πάντα στο πλευρό της Μεγάλης Βρετανίας, στη μάχη ενάντια σε όσους θέλουν να καταστρέψουν την πολιτισμένη συνύπαρξη των ελεύθερων και ανοικτών κοινωνιών μας", υπογράμμισε από την πλευρά του ο Ιταλός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα.

  Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιουν 2017, 8:06:00 μ.μ.

  Εμείς ακόμη ψάχνουμε να βρούμε Τους λόγους που παραιτήθεικε ο Γερμανός Πάπας!

  Κολλάμε στην φράση που είπε (επιφανειακή ναι μέν αλλά με τεράστιο βάθος!):
  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΏΝ!

  Και όποιος Αναλύση τι "κρύβεται" στην Πραγματική Διάσταση Της Έννοιας "Πολιτισμός" τότε θα καταλάβετε Πολλά Πάρα Πολλά!!!

  Εμείς Απλά Λέμε: Don't worry be happy!!!  Σημ.: Ο Βαυαρός Πάπας Είχε Άριστη Γνώση της "Αρχαίας" Ελληνικής γλώσσης (Ερασμιακή Προφορά) και Ελληνικής Φιλοσοφίας! Οι Άγγλοι από την Αρχή τον κατηγόρησαν ως ... Ναζί! Ναζί όμως ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ!!! Η Ερώτηση παραμένει: Γιατί Παραιτήθεικε;;; ή Τον ... Παραιτήσαν/Παραίτησαν;;;

  Item Reviewed: Πάπας Φραγκίσκος: Προσευχόμαστε για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης του Λονδίνου Rating: 5 Reviewed By: Press- gr