GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εφτάψυχη" η Σάκκαρη στο όπεν του Νότιγχαμ

Τρία ματς-πόιντ χρειάστηκε να αποτρέψει η Μαρία Σάκκαρη για να νικήσει στον 1ο γύρο του όπεν τουρνουά του Νότιγχαμ και να προκριθεί στη...


Τρία ματς-πόιντ χρειάστηκε να αποτρέψει η Μαρία Σάκκαρη για να νικήσει στον 1ο γύρο του όπεν τουρνουά του Νότιγχαμ και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Η 22χρονη Ελληνίδα τενίστρια, νο 98 στην παγκόσμια κατάταξη, αντιμετώπισε την Σλοβάκα Γιάνα Τσεπέλοβα (νο 95) και τελικά τη νίκησε με 7-6(3), 5-7, 7-6(6).
Επόμενος αντίπαλος θα είναι η νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λετονή Αναστασία Σεβάστοβα (νο 19 στον κόσμο και νο 2 στο ταμπλό) και την Αμερικανίδα Κριστίνα Μακ Χέιλ (νο 58).
Στον 2ο γύρο προκρίθηκε και η Βρετανίδα Τζοάνα Κόντα, κορυφαία του ταμπλό και νο 8 στον κόσμο. Αντιμετώπισε την συμπατριώτισσά της Τάρα Μουρ, τη νίκησε 6-2 στο πρώτο σετ και στο 2ο σετ η Μουρ αναγκάστηκε λόγω προβλήματος να εγκαταλείψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση