GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Αθήνα η τρόικα με την «εξεταστέα ύλη» της τρίτης αξιολόγησης

Με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης θα βρεθούν σήμερα στην Αθήνα οι τρεις από τους τέσσερις εκπροσώπους των θεσμών με την ευκαι...


Με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης θα βρεθούν σήμερα στην Αθήνα οι τρεις από τους τέσσερις εκπροσώπους των θεσμών με την ευκαιρία του συνεδρίου του Economist που γίνεται σε παραλιακό ξενοδοχείο της Αττικής.
Οι κ. Ντέκλαν Κοστέλο (ΕΕ), Φραντσέσκο Ντρούντι (ΕΚΤ) και Νικόλα Τζιαμαριόλι (ESM) θα συμμετέχουν μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών κ. Γιώργο Χουλιαράκη στην συνεδρία με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ο οικονομικός μαραθώνιος της Ελλάδας συνεχίζεται».
Οι τρεις από τους τέσσερις επικεφαλής των ομάδων που είναι υπεύθυνοι για το ελληνικό πρόγραμμα, δύο εβδομάδες μετά την επίσημη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, θα θέσουν τις απαιτήσεις τους μέχρι και την εκκίνησης της τρίτης αξιολόγησης, η οποία τοποθετείται χρονικά τον Οκτώβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση