Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

  Μεγάλος σεβασμός στον Μανώλη Γλέζο...

  Μεγάλος σεβασμος στον Μανώλη Γλέζο, γιά την στάση του στο Δίστομο σήμερα χωρις ψευτοβερμπαλισμούς και ψευτοεπαναστατιλίκια.
  .Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κινηση αξιοπρέπειας και μαθήματος Ιστοριας απο το να παιρνεις απο το χερι τον σημερινο πρέσβη της Γερμανιας(που προφανως δεν θεωρείται Ναζί) και να τον οδηγείς στο σημειο μαρτυρίου, που προκάλεσαν στο παρελθον συμπολιτες του,χωρις βεβαια να εχω οιαδήποτε διαθεση συλλογικης ευθυνης ή τσουβαλιασματος ενος λαού στο διηνεκές..
  Αν κάποιοι ή κάποιες του είπαν τα 'στερνά τιμούν τα πρώτα' ειρωνικά ,απλα θα πρέπει να ντρέπονται..
  Σήμερα ο Μανώλης Γλέζος έδωσε ενα μάθημα Ιστοριας με ήθος και αξιοπρέπεια ...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 11 Ιουν 2017, 3:17:00 π.μ.

  Και να ξέρανε τι ΚΑΚΌ έχουν κάνει στον Ελληνα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!!! ... Όμως δεν φταίνε μόνο ΑΥΤΟΊ..

  Οι Έλληνες θα πρέπει να καταλάβουν ότι σε αυτόν ευλογημένο ΤΌΠΟ δεν κάναμε αυτό που έπρεπε, όμως ποτέ δεν είναι αργά ... Όταν βλέπω KAI σήμερα στο ΣΚΑΙ όπως κάθε ήμερα και από έναν ειδικό, έναν καθηγητή, έναν πρύτανη, ένα χρηματοοικονομικό αναλυτή κ.τ.λ ήταν τόσοι πολλοί!!! και αν ΝΑΙ αναρωτιέμαι που ήταν ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ όταν γαμούσαν την Ελλάδα οι τροικανοι να ΜΙΛΉΣΟΥΝ ;;..Γκάουλάιτερ ΤΟΥΣ λένε...

  Την ανάπτυξη την φρενάρουν οι σπόροι τους οι ΝΕΟΝΑΖΙ Γερμανοί που σαν ΣΉΜΕΡΑ το πρωί της 10ης Ιουνίου 1944 έσφαξαν τον πάπα του Δίστομου , βίασαν γυναίκες και εκτέλεσαν απάνθρωπα με διαταγή του διοικητή τους, υπολοχαγού ΧΑΝΣ ΖΑΜΠΕΛ 218 κάτοικους (114 γυναίκες και 104 άνδρες).. Μεταξύ των νεκρών, ήταν 45 παιδιά και έφηβοι και 20 βρέφη..

  Χανς Ζάμπελ, είχε καταφύγει στο Παρίσι και είχε συλληφθεί... Οι γαλλικές αρχές τον παρέδωσαν στις ελληνικές, οι οποίες τον προφυλάκισαν...Τον Αύγουστο του 1949 ομολόγησε την έκταση των γερμανικών θηριωδιών στο Δίστομο, αλλά δικαιολογήθηκε ότι εκτελούσε διαταγές ανωτέρων του... Κατά τη διάρκεια της προφυλάκισής του, ο Ζάμπελ εκδόθηκε προσωρινά στη Δυτική Γερμανία για άλλη υπόθεση, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του...Κάτι σαν τον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ που τον φυγάδευσαν (οι πατριώτες) που ΌΛΟΙ τους είναι βολεμένοι βουλευτές τον 10.000 χιλιάδων ευρώ...Πως μας πλήρωσαν;;; ΜΑ δεν μας επιβάλουν μνημόνια!!! δεν μας ταπεινώνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ;;... Ένας ΚΏΛΟ Λαός ΉΤΑΝ, ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ... Και όπως λέει ΚΑΠΟΙΟΣ {σε άλλο χώρο του σαιτ εδώ} ΌΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΈΧΟΥΝ αποποιηθεί ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΆ ΚΑΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ..

  Θέλουν να κάνουν ΌΛΗ την χώρα μας το εξοχικό τους και τους Έλληνες υπηρετικό τους προσωπικό.. =>Ολοκληρωτικός καπιταλισμός...Προσωπικά καταλαβαίνω ότι τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΓΟΥΡΟΎΝΙΑ μας δουλεύουν..Τώρα αν ο σεβαστός κ.Μανώλης Γλέζος τους συμπαθεί είναι δικαίωμα του δεν είναι δα και ο ΜΟΝΟΣ..

  Uros

  Item Reviewed: Μεγάλος σεβασμός στον Μανώλη Γλέζο... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr