GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η υποψηφιότητα του Χρήστου Αξελού και μια απάντηση για τον ΕΔΟΕΑΠ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΞΕΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (ΧΡΗΣΤΟΥ) Με γνωστές από τη θεωρία της προπαγάνδας μεθόδους διαστρέβλωσης της αλήθειας, δημιουργίας και πρ...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΞΕΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (ΧΡΗΣΤΟΥ)
Με γνωστές από τη θεωρία της προπαγάνδας μεθόδους διαστρέβλωσης της αλήθειας, δημιουργίας και προβολής παραπλανητικών εντυπώσεων καθώς και ρητορικής χειραγώγησης του εκλογικού σώματος των δημοσιογράφων, ενόψει των επικείμενων εκλογών της ΕΣΗΕΑ, η παράταξη της κας Χριστοδουλιδου επιχειρεί να αμαυρώσει και να παρεμποδίσει τον αγώνα μου για τη διαφάνεια και τη διασφάλιση της αποτύπωσης της πραγματικής λαϊκής βούλησης στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ.
Μετά από τον επί δύο μήνες περίπου αγώνα μου να λάβω μια απάντηση από τα αρμόδια όργανα για το για ποιο λόγο δεν προβαίνουν στην επανακαταμέτρηση των ψήφων της κας Χριστοδουλίδου, όπως δικαιούμαι, όπως η πραγματική δημοκρατία επιτάσσει, και όπως άλλωστε συμβαίνει στην εδώ και έτη εκλογική πρακτική της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ, αναγκάστηκα να προσφύγω στην ελληνική Δικαιοσύνη για να προστατεύσω τη Δημοκρατία και την αλήθεια όπως επιτάσσει το καθήκον μου ως δημοσιογράφου, ως πολίτη και ως μέλους της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ επί 35 έτη.
Στο πλαίσιο της προσωρινής διαταγής, και πριν την οριστική συζήτηση της αίτησής μου ασφαλιστικών μέτρων της 26 Ιουλίου 2017, οι νομικοί εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΑ και της κας Χριστοδουλίδου είπαν πολλά, εκτός από το ένα και βασικό: ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η Κα ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΗΣ, δημιουργώντας όλο αυτό το πρόβλημα το οποίο μου χρεώνουν η ίδια και η παράταξή της. Το όλο ζήτημα θα είχε κλείσει αμέσως μετά τις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ, αν αυτή δεν ηρνείτο σθεναρά και με ακατανόητη και ύποπτη επιμονή το να γίνει επανακαταμέτρηση των ψήφων της. Σημειωτέον ότι ουδέποτε ως τώρα δεν έχει ερωτηθεί συνυποψήφιος κάποιου που ζητά την επανακαταμέτρηση των ψήφων του για το αν αυτός επιθυμεί ή όχι να γίνει η επανακαταμέτρηση!
Αυτό που ζήτησα και ζητώ είναι η επανακαταμέτρηση και η προστασία του εκλογικού σώματος και του κύρους τόσο της ΕΣΗΕΑ όσο και του ΕΔΟΕΑΠ από αδιαφανείς πρακτικές και από τις εύλογες υποψίες που αυτές γεννούν.
Αναμένουμε λοιπόν τη συζήτηση της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων στις 26 Ιουλίου.
Αναφορικά με τα όσα διαβάσαμε στις ανακοινώσεις περί του ότι δήθεν προσπαθώ να κλείσω τον ΕΔΟΕΑΠ, θα ήταν φαιδρά αν δεν ήταν επικίνδυνα καθώς αποδεικνύουν την ασέβεια των όσων τα ισχυρίζονται προς τις δημοκρατικές διαδικασίες που πρέπει να διέπουν τα συλλογικά όργανα και απηχούν και εκφράζουν ένα ήθος αυθαιρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση