Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

  Λαγκάρντ: Το ΔΝΤ δέχεται να περιγραφούν αργότερα τα μέτρα για το ελληνικό χρέος


  H διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε ότι το Ταμείο είναι έτοιμο να δεχθεί τη γερμανική πρόταση για τη συμμετοχή του χωρίς χρηματοδότηση στο ελληνικό πρόγραμμα έως ότου περιγραφούν από τους Ευρωπαίους πιστωτές τα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, επιτρέποντας έτσι την εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα μέσα στον μήνα.
  «Μπορεί να υπάρξει, επομένως, ένα πρόγραμμα, όπου η χρηματοδότηση (από το ΔΝΤ) θα λάβει χώρα μόνο όταν θα έχουν περιγραφεί σαφώς τα μέτρα για το χρέος από τους πιστωτές», δήλωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.
  «Είναι μία δυνατότητα για μία συμφωνία», πρόσθεσε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  2 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 5 Ιουν 2017, 9:33:00 μ.μ.

  Βρε Ακοινώνητοι βρε Αχαΐρευτοι βρε Αστοιχείωτοι βρε Αχαροι ΌΛΟΙ ΣΑΣ...

  Πρώτον: Κύριοι μου δεν είταν λάθος οι "στατιστικές" και τα συναφή για την ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας τόσο στην ΕΟΚ μετά Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη!!!! Αλλά βλέπε "Δεύτερον"!

  Δεύτερον: Είτανε Πολιτική Στρατηγική/Στρατιωτική Εντολή/Απόφαση η Ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας Σαυτό το Πλέγμα/Δύκτι! Ο λόγος βλέπε "Τριτον"!

  Τρίτον: Το Πολιτικό Μύνημα/Σύνθημα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο" δεν είναι ξεκάρφωτο αλλά έχει βαθιά ιδεολογική Ανάλυση της Πραγματικότητας του Τότε και Του Σήμερα! Αυτό το ξέρουν τόσο οι Αποικιοκράτες όσο αναγκαστικά και οι Αποικιοκρατούμενοι Λακέδες τους! Γιαυτό Άλλωστε ο Α. Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) κλέβωντας "Συνθήματα" τα έβαλε στην διακήρυξη του της 3ης του Σεπτεμβρίου! ΔΕΝ θα μπούμε σε αναλύσεις τώρα παλιές στον Χρόνο και τετριμένες για την Ώρα!!! Αλλά ένα Σας λέμε: Κοιτάξτε Το Σήμερα τόσο της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας όσο και την εξέλιξη με άλλες Χώρες (μικρές/μεγάλες/προτεκτοράτα) σε Απλές Συναρτήσεις της Σημερινής ΕΕ και του ΝΑΤΟ!!! Το Πράγμα μιλά από μόνο Του!!!

  "ΕΟΚ/ΕΕ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ"!!!


  ΚΑΙ για απόλαυση ως επιδόρπιον πάρτε και Αυτό:


  Don't worry, be happy!!!

  Κάτι Τι μοοοουυυυ θυμίζει αυτή η ... Φράση κάποιου Ινδού Γκουρού του Mehr Baba που είναι ένα από τα βασικά σλόγκαν τόσο του εσωτερικοναζιζοφασισμού όσο και του ΣΗΜΕΡΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ κ. Πολιτικής στην Ευρώπη! Το Αυτό σλόγκαν επίσης το είχαν τόσο η γενιά των "Λουλουδιών" και της μαστούρας όσο και πολλών "Απελευθερωμένων" μουσικών συγκροτημάτων διευρυμένης ... μαστούρας όπως π.χ. οι ... Μπίτλς/Beatles!

  Το "Don't worry, be happy" είναι Ένα Είδος του Apolitik/Απολίτικ που θέλει το Σύστημα το Καπιταλιστικό (=Καπιταλοναζιστικοφασιστικό!)!

  Η Πραγματική Αριστερά (όχι Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/Αlexis και ντράβαλα) Παγκοσμίος το χρησιμοποιεί ως ... ειρωνικό βρίσιμο!

  Παρεπιπτώντος ο Καπιταλισμός ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλά για την προστασία ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!
  Και εάν μιλά παρολαταύτα ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΟΥ Απάνθρωπο και Ναζιστικοφασιστικό Του Πρόσωπο! Διότι ΔΕΝ μπορείς να Αγαπάς Την Φύση/να Την Προστατεύεις και Παράλληλα να Απαξιώνεις Τον Άνθρωπο!!! Διότι (έναν Σας Διαφεύγει) ο Άνθρωπος ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (Το Φτύσιμο Μου ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Στούς ... Ράσπουτιν)!!!

  Δεν μπορεί να Είσαι "Οικολόγος" και να μην είσαι ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ (π.φ.) ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ/ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

  Όσο αναφορά την Πραγματική Επιστημονική Διάσταση Της Ατμόσφαιρας και Του Κλίματος και της "Ανθρώπινης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης" ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ να κάνουμε Πολιτική/Επιστημονική/Οικονομική/Στρατηγική Ανάλυση ΔΙΟΤΙ ΌΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Αθηνά/Σοφία/Γνώση/Επιστήμη) Είναι ο ... Παπαdemonius Τότε λέμε ... Αρκεί! Τόση Προδοσία Στην Ανθρώπινη Ελληνική (ναί Παγκόσμια) Επιστήμη όσο και Στην Εθνική Πολιτική Αυτού Του Ελληνικού Λαού/Κράτους Είναι Ανηπόφορει και Άτιμη και Προστυχιά και... και... και... !!!


  Γιαυτό Σας λέμε Don't worry, be happy"!

  Και Σας χαρίζουμε Το:

  ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΑ ΕΣΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ και τραλαλά τραλαλά!!!!

  Ανώνυμος είπε... 6 Ιουν 2017, 10:58:00 π.μ.

  «Εθνική ενότητα» προς... τον αφανισμό!

  Κάθε μέρα που περνά, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο σκοτεινά και αβέβαια για το «αριστερό» παιδαρέλι, που πίστεψε ότι με το να γίνει το υποπόδιο των «δανειστών», θα διασφαλίσει και τη μακροχρόνια παραμονή του στην καρέκλα!

  Δεν κατάλαβε ότι για τη διεθνή συμμορία, που σαρώνει χρόνια τώρα τη χώρα μας, δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένα απλό αναλώσιμο εργαλείο της κρεατομηχανής τους!

  Δεν πέρασε ούτε στιγμή από το μυαλό του ότι τα αφεντικά που διάλεξε να υπηρετήσει, δεν έχουν φραγμούς στις απαιτήσεις τους!

  Πίστεψε ότι δίνοντας «γην και ύδωρ» θα κατευνάσει τα αρπαχτικά και θα τον ευλογήσουν!

  Ανιστόρητο, καθώς είναι το παιδαρέλι, δεν άφησε περιθώρια να περάσει, ούτε κατ` ελάχιστο, από το μυαλό του η σκέψη ότι... όσο πιο ενδοτικός γίνεσαι με τους επικυρίαρχους και τους δυνάστες, τόσο περισσότερο τους ανοίγεις την όρεξη!

  Ήρθε λοιπόν η ώρα να δει κατάμουτρα την πραγματικότητα και να... προσαρμοστεί αναλόγως!

  Όταν είχε τη δυνατότητα να διαλέξει το σωστό στρατόπεδο, με ένα 62 % του λαού στο πλευρό του, προτίμησε να προδώσει αυτή τη συντριπτική δύναμη και να προσκυνήσει αυτούς που θεώρησε σπόνσορες και προστάτες του, για να διασφαλίσει την καρέκλα!

  Μόνο που δε φαντάστηκε ότι αυτοί θα αποδεικνύονταν πραγματικοί... «προστάτες» του! Νταβατζήδες!

  Τώρα, θέλει δε θέλει, ήρθε η ώρα να πληρώσει τα επίχειρα των πράξεών του!

  Τον έχουν βάλει στη γωνία και τον σφυροκοπούν ανελέητα με εκβιασμούς, μέχρι να πετύχουν τον επόμενο στόχο των σχεδίων τους!

  Για την επιτυχία του στόχου τους, δεν τους αρκεί, πλέον, κανένα «αριστερό» και φαντασιόπληκτο παιδαρέλι!

  Ό,τι είχε να προσφέρει το πρόσφερε, και τη βρώμικη δουλειά –που ήταν αδύνατο να την ολοκληρώσει άλλος- την τελείωσε!

  Τώρα, μάλλον ήρθε η ώρα, μπροστά στην τελική εγκληματική προοπτική, να συμμετάσχει το σύνολο του προσκυνημένου «πολιτικού» κόσμου της χώρας!

  Γι` αυτό και εδώ και μήνες, όλα τα όργανα της εξωνημένης «δημοσιογραφικής» ορχήστρας βαράνε στον ίδιο μονότονο σκοπό: «Εθνική συνεννόηση»!

  Προετοιμάζουν, άραγε,το δρόμο για μια κυβέρνηση που θα στηρίζεται σε όλα τα κόμματα του... «συνταγματικού και ευρωπαϊκού τόξου»;

  Αν ναι, τότε το έγκλημα, που ετοιμάζουν οι «προστάτες δανειστές», ξεπερνά τα όρια αντοχής της πλάτης ενός και μόνο κόμματος!

  Γιατί θα πρόκειται για το σχέδιο της... «τελικής λύσης»!

  Το σχέδιο της πλήρους διάλυσης της χώρας μας, σαν κρατικής υπόστασης, και τον εξανδραποδισμό των κατοίκων της!

  Αν σ` αυτό το σχεδιασμό θα συμμετάσχει και η... «σύμμαχος στο ΝΑΤΟ» Τουρκία, θα το δείξει η ιστορία!

  Η υλοποίηση αυτού του σχεδίου πρέπει να καλύπτεται και να στηρίζεται από όλη τη γκάμα του κομματικού χρωματολογίου!

  (Θα αφήσουν –σίγουρα- απ` έξω τον Περισσό!

  Έτσι για να έχουμε και την επίφαση της... αντιπολίτευσης και της δημοκρατικής λειτουργίας του πολιτεύματος)!

  Το τερατούργημα που, ίσως, ετοιμάζουν θα το ονομάσουν... πολυκομματική κυβέρνηση εθνικής ενότητας, για... τη σωτηρία της χώρας!

  Έτσι που κανένας –μόνος του- να μη σηκώσει το τεράστιο βάρος του επερχόμενου αφανισμού της!

  Όποιος θα δηλώνει ή θα εκφράζει αντίθεση στα σχέδιά τους, θα χαρακτηρίζεται εχθρός της –νέας- «εθνικοφροσύνης», εχθρός της «εθνικής ενότητας» και επικίνδυνος για τον τόπο!

  Θα συνασπιστούν για να αντιμετωπίσουν από κοινού τις αντιδράσεις του κοινού τους εχθρού: του λαού!

  Ενός καθημαγμένου λαού που, τις ενδεχόμενες, αντιδράσεις του τις τρέμουν!

  Όλα δείχνουν ότι ετοιμάζουν... καθεστώς!

  Καθεστώς που θα το στηρίζουν όλοι μαζί και θα το βαφτίσουν «εθνική ενότητα»!

  Μια «εθνική ενότητα» που η επιβολή και η αστυνομοκρατία θα είναι το χαρακτηριστικό της γνώρισμα!

  Μακάρι να πέφτω έξω!..Κώστας Γιαννιώτης

  Item Reviewed: Λαγκάρντ: Το ΔΝΤ δέχεται να περιγραφούν αργότερα τα μέτρα για το ελληνικό χρέος Rating: 5 Reviewed By: Press- gr