GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για τους πλημμυρισμένους δρόμους...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ "ΚΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ" Τα πρωινά που ανεβαίνω την οδό Πανδρόσου για να πάω από το σταθμό στο Μοναστηρά...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ "ΚΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ"
Τα πρωινά που ανεβαίνω την οδό Πανδρόσου για να πάω από το σταθμό στο Μοναστηράκι στο γραφείο μου, συχνά βλέπω τους καταστηματάρχες (ή και υπαλλήλους των καταστημάτων) να σκουπίζουν μπροστά από τα μαγαζιά τους και να σπρώχνουν τα σκουπίδια στους στενόμακρους υπονόμους που υπάρχουν στη μέση του δρόμου. Οι ίδιοι υπόνομοι αποτελούν και το μεγάλο υπαίθριο τασάκι των θεριακλήδων καταστηματαρχών και δέχονται εκατοντάδες γόπες καθημερινά. Χρόνια τώρα η ίδια δουλειά.
Σε 2-3 περιπτώσεις που διαμαρτυρήθηκα και προσπάθησα να πιάσω κουβέντα μαζί τους, απλά κατέληξα να εμπλουτίσω το λεξιλόγιο των ..."γαλλικών" μου και άλλων λέξεων που δε γράφονται. Οπότε και γω δεν ανακατεύτηκα ξανά.
Σήμερα, η Πανδρόσου (δρόμος της φωτό) πλημμύρισε και πάλι. Οι καταστηματάρχες θα καταριούνται την κακή τους τύχη και το κακό κράτος που αδιαφορεί και που δε ξεβουλώνει τα φρεάτια.
Η βλακεία και η κακή αγωγή συνδυάζονται και, ως συνήθως, φέρνουν καταστροφικά αποτελέσματα. Όπου και αν γυρίσεις να κοιτάξεις βλέπεις μια "μικρή Ελλάδα".
Την επόμενη φορά που θα δω το ίδιο έργο, θα γράψω ένα βιντεάκι για να θαυμάσετε όλοι την αθάνατη ελληνική βλακεία.
Καλό σας βράδυ φίλοι μου.

2 σχόλια

  1. Και βγαίνουν μετά κάτι περίεργες ΜΚΟ και λένε .... Αλλαγή του κλίματος λόγω Ανθρώπινης παρεμβάσεις!

    Και για να καταλάβουν κάποιοι: Το ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ έχει Απευθείας Σχέση με τον Ήλιο!!!
    (Δεν μιλάμε για μαζεμένα ποτάμια για καταστροφή δασών σε βουνά και βουνοπλαγιές για οικισμούς δίπλα και μέσα στην θάλασσα εφόσον την "έσπρωξαν έξω" και πολλά άλλα)!
    Πίσω από τους "Προστάτες της Φύσης" βρίσκεται η Μαφία ΤΩΝ Ατομικών/Πυρηνικών Εργοστασίων παραγωγής Ενέργειας!!! Αιολικά και Φωτοβολταϊκά: Θέλουν Αυτό που ΜΑΣ Δίνει Η ΦΥΣΗ ΤΖΑΜΠΑ να βγάλουν Επιπλέον Κέρδος α ότι βγάζουν Σήμερα με λιγότερα Έξοδα!


    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και βγαίνουν μετά κάτι περίεργες ΜΚΟ και λένε .... Αλλαγή του κλίματος λόγω Ανθρώπινης παρεμβάσεις!

    Και για να καταλάβουν κάποιοι: Το ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ έχει Απευθείας Σχέση με τον Ήλιο!!!
    (Δεν μιλάμε για μαζεμένα/μπαζωμένα ποτάμια για καταστροφή δασών σε βουνά και βουνοπλαγιές για οικισμούς δίπλα και μέσα στην θάλασσα εφόσον την "έσπρωξαν έξω" και πολλά άλλα)!
    Πίσω από τους "Προστάτες της Φύσης" βρίσκεται η Μαφία ΤΩΝ Ατομικών/Πυρηνικών Εργοστασίων παραγωγής Ενέργειας!!! Αιολικά και Φωτοβολταϊκά: Θέλουν Αυτό που ΜΑΣ Δίνει Η ΦΥΣΗ ΤΖΑΜΠΑ να βγάλουν Επιπλέον Κέρδος από ότι βγάζουν Σήμερα με λιγότερα Έξοδα και λιγότερο κόπο και λιγότερο Ανθρώπινο Δυναμικό!!!


    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση