GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε γνωστός ηθοποιός από τον "Χάρι Πότερ"

Tην τελευταία του πνοή άφησε γνωστός Βρετανός ηθοποιός, που είχε συμμετάσχει στην ταινία "Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα&quo...


Tην τελευταία του πνοή άφησε γνωστός Βρετανός ηθοποιός, που είχε συμμετάσχει στην ταινία "Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα".

Συγκεκριμένα, είχε παίξει τον καθηγητή Everard στην πέμπτη ταινία της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς ταινιών Harry Potter, αλλά είχε εμφανιστεί και στις γνωστές ταινίες "Johnny English" και "Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς".

Ο λόγος για τον Sam Beazley, ο οποίος έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή σε ηλικία 101 ετών, ενώ την ανακοίνωση του θανάτου του, έκανε η βρετανική εφημερίδα Times. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του στις 12 Ιουνίου και η κηδεία του θα γίνει στις 21 Ιουνίου.

O Beazley, ο οποίος είχε γεννηθεί στο Kensington στις 29 Μαρτίου του 1916, πριν τον κινηματογράφο, είχε μια μακρά και σπουδαία καριέρα στο θέατρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση