GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος ο Μπαρτζώκας από την Μπαρτσελόνα

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε σήμερα, με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει και επίσημα την αποχώρηση...


Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε σήμερα, με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει και επίσημα την αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η κακή παρουσία της «Μπάρσα» στην φετινή Ευρωλίγκα, η απώλεια του Κυπέλλου αλλά και ο αποκλεισμός στην προημιτελική φάση των play off της Liga Endesa από την Βαλένθια έπειτα από 25 χρόνια, συνέθεσαν μια κατάσταση που αναπόφευκτα οδήγησε στην απόλυση του Έλληνα τεχνικού από το τιμόνι του συλλόγου.

Έτσι, στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι και μετά από συνεδρίαση της διοίκησης του τμήματος χθες το βράδυ, οι ιθύνοντες τον ‘’μπλαουγκράνα’’ ανακοίνωσαν και επίσημα το διαζύγιο με τον 51χρονο προπονητή. Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο επι χρόνια βοηθός του, Χρήστος Παππάς.

Βέβαια, εκτός όλων των άλλων ο Μπαρτζώκας την φετινή σεζόν είχε απέναντι του και τον παράγοντα τύχη, αντιμετωπίζοντας ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών με κομβικούς παίκτες να χάνουν είτε ολόκληρη τη χρονιά, (όπως ο Πάου Ρίμπας), είτε μεγάλο μέρος αυτής, όπως Πέτερι Κόπονεν (στην αρχή), Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Τζάστιν Ντόελμαν.

Στα διαδικαστικά του συμβολαίου του, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να λάβει αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο αναλογεί σε ολόκληρο τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

Σχετικά με την επόμενη μέρα στον πάγκο των Καταλανών, φαβορί αυτή τη στιγμή φαντάζουν οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Σίτο Άλονσο. Μάλιστα, στην περίπτωση που ο Ισπανός αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπασκόνια, πιθανός αντικαταστάτης του είναι ο… Γιώργος Μπαρτζώκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση