GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποίος θα κλείσει την κερκόπορταν του Ελλαδικού τείχους;;

Γράφει ο Μιχαήλ Στρατουδάκης Χαίνον τραύμα αποτελούν οι αναρίθμητες κερκόπορτες, οι οποίες καθημερινώς ανοίγονται από ποκιλωνύμους και...

Γράφει ο Μιχαήλ Στρατουδάκης

Χαίνον τραύμα αποτελούν οι αναρίθμητες κερκόπορτες, οι οποίες καθημερινώς ανοίγονται από ποκιλωνύμους και βιαίως επιδραμώντες εχθρούς. Δεν συναντούν αντιδράσεις και ενεργούν κατά τρόπον ιδιαζόντως επικίνδυνον για την χώραν.

Μερικές κερκόπορτες οι οποίες παραμένουν ανοικτές πρέπει να κλείσουν αμέσως, όπως:

-Οι απαράδεκτες παραβιάσεις του Ελληνικού εναερίου και θαλασσίου χώρου. Τα ανοικτά σύνορα για δράση των δουλεμπόρων και μεταφοράν λαθρομεταναστών, με τον μανδύαν των προσφύγων, πρέπει να σταματήσουν. Είσοδος αυστηρώς μόνον προσφύγων και αμεσωτάτη προώθησή τους σε άλλες χώρες. Αν δεν υπάρχει δυνατότητα προωθήσεως να μη είναι ανοικτά τα σύνορα. Άλλες χώρες τα έκλεισαν σε βάρος μας!!

- Άμεση απαγόρευση της παρανόμου δεσμεύσεως θαλασσίων εκτάσεων στο Αιγαίον Πέλαγος από τους τούρκους για ασκήσεις!! Είναι ταπεινωτικόν για την συνείδηση του Έλληνα. Να ασκούνται στην Προποντίδα ή στον Εύξεινον Πόντον. Γιατί στο Αιγαίον; Δεν είναι σκόπιμον, προσβλητικόν και περιφρονητικόν ;

- Αντιδράσεις στις παράλογες αξιώσεις των δανειστών και κίνηση της Ελλάδος προς αύξηση της παραγωγικής δραστηριότητας, χωρίς την ενεργοποίηση της οποίας θα είμεθα μονίμως οικονομικώς άβουλοι υπόδουλοι.

- Διακοπή των περικοπών σε συντάξεις και μισθούς, δραστικές μειώσεις των φόρων, αποτίναξη της λιτότητας.

- Εξάλειψη του φαινομένου της καθημερινής καταστροφικής δράσεως και επιθέσεων αγνώστων μεταξύ των οποίων και αλλοδαποί.

- Πάταξη της εκτεταμένης παραοικονομίας, από την οποίαν ζημιώνεται το Δημόσιον και πλήττονται οι πολίτες, αφού σ’ αυτήν ανήκει το λαθρεμπόριον σιγαρέττων, η ελευθέρα διάθεση ναρκωτικών και άλλα παρόμοια.

- Προάσπιση των Νοσοκομείων, της Παιδείας, της Εννόμου Τάξεως.

- Αύξηση της προστασίας των χερσαίων συνόρων, διότι χωρίς αυτήν εισέρχονται λάθρα επιδρομείς, απειλούν κατοίκους, λεηλατούν οικίες, αρπάζουν ολόκληρα ποίμνια, καταληστεύουν αρωματικήν χλωρίδα, εκβιάζουν παντοιοτρόπως τους ακρίτες.

Οι κερκόπορτες είναι πολλές και ανοικτές. Πρέπει να αρχίσει αμέσως και με κάθε τρόπον το σφράγισμα αυτών, διαφορετικώς θα επέλθουν αλλεπάλληλες, οδυνηρές, αποφράδες ημερομηνίες (29 Μαΐου) και τότε «Εάλω η Ελλάς».

1 σχόλιο

  1. Ποιό Τείχος;;; Είναι Ξέφραγο Αμπέλι!!!

    Γιαυτό:


    Don't worry, be happy!!!

    Κάτι Τι μοοοουυυυ θυμίζει αυτή η ... Φράση κάποιου Ινδού Γκουρού του Mehr Baba που είναι ένα από τα βασικά σλόγκαν τόσο του εσωτερικοναζιζοφασισμού όσο και του ΣΗΜΕΡΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ κ. Πολιτικής στην Ευρώπη! Το Αυτό σλόγκαν επίσης το είχαν τόσο η γενιά των "Λουλουδιών" και της μαστούρας όσο και πολλών "Απελευθερωμένων" μουσικών συγκροτημάτων διευρυμένης ... μαστούρας όπως π.χ. οι ... Μπίτλς/Beatles!

    Το "Don't worry, be happy" είναι Ένα Είδος του Apolitik/Απολίτικ που θέλει το Σύστημα το Καπιταλιστικό (=Καπιταλοναζιστικοφασιστικό!)!

    Η Πραγματική Αριστερά (όχι Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/Αlexis και ντράβαλα) Παγκοσμίος το χρησιμοποιεί ως ... ειρωνικό βρίσιμο!

    Παρεπιπτώντος ο Καπιταλισμός ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλά για την προστασία ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!
    Και εάν μιλά παρολαταύτα ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΟΥ Απάνθρωπο και Ναζιστικοφασιστικό Του Πρόσωπο! Διότι ΔΕΝ μπορείς να Αγαπάς Την Φύση/να Την Προστατεύεις και Παράλληλα να Απαξιώνεις Τον Άνθρωπο!!! Διότι (έναν Σας Διαφεύγει) ο Άνθρωπος ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (Το Φτύσιμο Μου ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Στούς ... Ράσπουτιν)!!!

    Δεν μπορεί να Είσαι "Οικολόγος" και να μην είσαι ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ (π.φ.) ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ/ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

    Όσο αναφορά την Πραγματική Επιστημονική Διάσταση Της Ατμόσφαιρας και Του Κλίματος και της "Ανθρώπινης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης" ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ να κάνουμε Πολιτική/Επιστημονική/Οικονομική/Στρατηγική Ανάλυση ΔΙΟΤΙ ΌΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Αθηνά/Σοφία/Γνώση/Επιστήμη) Είναι ο ... Παπαdemonius Τότε λέμε ... Αρκεί! Τόση Προδοσία Στην Ανθρώπινη Ελληνική (ναί Παγκόσμια) Επιστήμη όσο και Στην Εθνική Πολιτική Αυτού Του Ελληνικού Λαού/Κράτους Είναι Ανηπόφορει και Άτιμη και Προστυχιά και... και... και... !!!


    Γιαυτό Σας λέμε Don't worry, be happy"!

    Και Σας χαρίζουμε Το:

    ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΑ ΕΣΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ και τραλαλά τραλαλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση