GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός για τον Μπεργκ: Είναι πληρωμένος και μίλησε παράνομα με άλλη ομάδα

Στην αντεπίθεση περνάει ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ, καθώς κάνει καταγγελία στην οποία τονίζει ότι ο Σουηδός είναι κα...


Στην αντεπίθεση περνάει ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ, καθώς κάνει καταγγελία στην οποία τονίζει ότι ο Σουηδός είναι καλυμμένος οικονομικά και ότι ενήργησε παράνομα μιλώντας με την Αλ Αΐν.

Πιο συγκεκριμένα μετά την κατάθεση προσφυγής από τον Σουηδό, οι «πράσινοι» δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και περνούν άμεσα στην αντεπίθεση.

Έτσι κάνουν καταγγελία στην πλευρά του παίκτη, την οποία βασίζουν σε δυο επίπεδα: Αφενός ότι είναι καλυμμένος σε οικονομικό επίπεδο και αφετέρου ότι ενήργησε παράνομα συζητώντας με την Αλ Αΐν ενόσω δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Μάλιστα όσον αφορά στο πρώτο σκέλος, ο Παναθηναϊκό ενημερώνει ότι ο Μπεργκ δεν έχει δικαίωμα προσφυγής, από τη στιγμή που του πλήρωσε τις προηγούμενες μέρες ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που του όφειλε.

Διότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποια ληξιπρόθεσμη οφειλή στον Σουηδό, ενώ έχει περιθώριο μέχρι τις 30/6 να του καταβάλλει και το τελευταίο μέρος που αφορά στη δόση Μαΐου και φτάνει περίπου τις 250.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή για το δεύτερο σκέλος της καταγγελίας, το «τριφύλλι» τονίζει ότι ο Μπεργκ δεν είχε κανένα δικαίωμα να διαπραγματευτεί με την Αλ Αΐν από τη στιγμή που δεν είχε ενημερωθεί και δεν είχε δώσει σχετική άδεια ο σύλλογος. Ζητά λοιπόν διακοπή συμβολαίου στον παίκτη και να αποζημιωθεί οικονομικά.

Πάντως όπως είναι ξεκάθαρο μετά απ’ όλα αυτά, το χάσμα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Μπεργκ είναι αγεφύρωτο και δεν υπάρχει πλέον καμία πιθανότητα να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα.

Τα πάντα λοιπόν για την κατάληξη της σχέσης των δυο πλευρών θα αποφασιστούν από τη FIFA, η απόφαση της οποίας ωστόσο θα κάνει καιρό να εκδοθεί.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση