GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο για τον θάνατο του σεναριογράφου Λευτέρη Καπώνη - ΒΙΝΤΕΟ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, ο γνωστός σεναριογράφος Λευτέρης Καπώνης. Ο άνθρωπος που έγραψε το σενάριο δεκάδων τηλεοπτικών επιτυ...


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, ο γνωστός σεναριογράφος Λευτέρης Καπώνης. Ο άνθρωπος που έγραψε το σενάριο δεκάδων τηλεοπτικών επιτυχιών, πέθανε στο σπίτι του, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

«Πέθανε σε ένα περιβάλλον που ήθελε, όχι στο νοσοκομείο, μέσα στο σπίτι του που τον φρόντιζαν η γυναίκα του και τα παιδιά του με πολλή αγάπη», λέει με δάκρυα στα μάτια ο αδελφός του σεναριογράφου.

Ο Λευτέρης Καπώνης γεννήθηκε στην Γουριά Μεσολογγίου το 1947, σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και παντρεύτηκε με τη συγγραφέα Ελένη Ηλιάδου, με την οποία απέκτησαν δύο κόρες.

Έγραψε το σενάριο για 35 σίριαλ, τα περισσότερα εκ των οποίων σημείωσαν τεράστια εμπορική επιτυχία.

Πολλοί ηθοποιοί που είχαν συνεργαστεί με τον επιτυχημένο σεναριογράφο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, συγκλονισμένοι από την ξαφνική του απώλεια.

«Ο κόσμος χρωστάει πολλά στον Λευτέρη Καπώνη γιατί μέσα από την τηλεόραση, επί 20 και πλέον χρόνια, έδωσε συγκίνηση, χαρά, γέλιο και ευτυχία. Η προσφορά του στον χώρο ήταν σπουδαία», λέει ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μιλά με νοσταλγία, για τις στιγμές που έζησαν μαζί στα γυρίσματα του επιτυχημένου σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». «Είμαι πραγματικά, συγκλονισμένη να το πω; Ταραγμένη να το πω; Σαν να χάθηκε ένα κομμάτι της τηλεοπτικής μου νιότης», αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση