GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θ. Δουζόγλου: Ο ομογενής από τη Βενεζουέλα που επενδύει στα ακίνητα

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο ίδιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το ξενοδοχείο Ledra Πριν από περίπου δύο χρόνια ο Θεόδωρος Δουζόγλ...



Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο ίδιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το ξενοδοχείο Ledra

Πριν από περίπου δύο χρόνια ο Θεόδωρος Δουζόγλου ξεκίνησε να απασχολεί την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδα.
Ομογενής από τη Βενεζουέλα, γόνος επιχειρηματικής οικογένειας , δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων, αποκτά όλο και μεγαλύτερη παρουσία στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά, προχωρώντας στην απόκτηση μονάδων με κομβική θέση αφενός, με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης αφετέρου.
Η πρώτη κίνηση έγινε την άνοιξη του 2015. Τότε, οι  Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Βαρδή ανακοίνωσαν την μεταβίβαση, μέσω πλειστηριασμού, του ιστορικού ξενοδοχείου "Πεντελικόν” στο Κεφαλάρι Κηφισίας, του ομώνυμου κτήματος, όπως και των αντίστοιχων δύο σημάτων ("hotel Pentelikon”, "Κτήμα Πεντελικόν Catering Center”) σε σχήμα συμφερόντων του Θεόδωρου Δουζόγλου.
Πρόσφατα, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο Δουζόγλου αγόρασε το συγκρότημα κτιρίων που στεγάζονται οι κινηματογράφοι Village Cinema στο Φάληρο, καθώς και μία κατοικία στη Φιλοθέη, η οποία ανήκε σε μεγάλη εμπορική οικογένεια της Αθήνας. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι εταιρείες συμφερόντων του κυρίου Δοζόγλου, φέρονται να αποκτούν από την οικογένεια του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, το συγκρότημα οκτώ κατοικιών στην περιοχή Άγιος Λάζαρος, καθώς και μία παραθαλάσσια έκταση στην Ελιά της Μυκόνου, η οποία έχει λάβει άδεια για ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Δουζόγλου είχε επίσης αγοράσει το 2016 το ξενοδοχείο Λητώ που βρισκόταν στη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ, επίσης στη Μύκονο με τίμημα 16.901.123 ευρώ. Η εταιρεία που προχώρησε στην εξαγορά ήταν η Αστέρας 2020 με υπεύθυνους το στέλεχος του κ. Δουζόγλου, Χρήστο Στεφανίστη και τη Μαρία - Έλενα Δουζόγλου - Ηλιοπούλου.
Συν τοις άλλοις ο κύριος Δουζόγλου προχώρησε το 2016 στην αγορά προπολεμικού κτιρίου στην οδό Σταδίου 15 απέναντι από την Τράπεζα της Ελλάδος, έκτασης 1.400 τ.μ., το οποίο λέγεται ότι θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο, έναντι 13 εκατ. ευρώ.
Ακολούθησε η αγορά του ξενοδοχείου Mystral στην Καστέλλα έναντι 5 εκατ. ευρώ, εγχείρημα που αναμένεται να φτάσει συνολικά τα 10 εκατ. ευρώ με δεδομένη την ανακαίνιση του κτιρίου που απαιτείται. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο ίδιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το ξενοδοχείο Ledra στη λεωφόρο Συγγρού σε διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση