GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριο έγκλημα στη Φθιώτιδα, πέταξαν το πτώμα στην Εθνική Οδό

Το θύμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, είχε σημάδια από ξυλοδαρμό, ενώ είχε πατηθεί και με αυτοκίνητο Μπροστά σε ένα μακάβριο ...


Το θύμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, είχε σημάδια από ξυλοδαρμό, ενώ είχε πατηθεί και με αυτοκίνητο

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας πολίτης που έκανε το πρωινό του περπάτημα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Στις 6:20΄ το πρωί στο 167χλμ της ΠΕΟ Λαμίας - Αθηνών, κοντά στο συγκρότημα "Λεβέντη", είδε πεσμένο έναν άνδρα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το πτώμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, είχε σημάδια από ξυλοδαρμό, ενώ είχε πατηθεί και με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, πρόκειται για έναν 57χρονο από την Αθήνα και συγκεκριμένα από την περιοχή της Γλυφάδας, ο οποίος δεν έχει σχέση με τη Φθιώτιδα.

Όλα τα ευρήματα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα, που διέπραξαν με μεγάλη αγριότητα οι δράστες ή ο δράστης.

Οι αστυνομικοί καλούνται τώρα να βρουν ποιοι και γιατί τον μετέφεραν μέχρι εκεί και το σημαντικότερο γιατί τον δολοφόνησαν με τόση αγριότητα. Τις απαντήσεις ίσως δώσει το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε  δίπλα του.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί και το Εγκληματολογικό από την Δ/νση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση