GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανικές αρχές: Αυτοί είναι οι δύο από τους τρεις δράστες του μακελειού στο Λονδίνο

Η βρετανική αστυνομία κατονόμασε δύο από τους δράστες της επίθεσης στη Γέφυρα του Λονδίνου ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και τις φωτογραφίες...


Η βρετανική αστυνομία κατονόμασε δύο από τους δράστες της επίθεσης στη Γέφυρα του Λονδίνου ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και τις φωτογραφίες τους. Όπως μεταδίδει το βρετανικό δίκτυο BBC, ο ένας δράστης είναι ο 27χρονος Κουράμ Μπατ.

Ο δεύτερος δράστης ονομάζεται Ρασίντ Ρεντουάν.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Οι λεγώμενοι "Πρόσφυγες" δεν είναι τίποτε λιγότερο ή περισσότερο οι Μισθοφόροι που θέλουν να τους γλυτώσουν από το τον Συριακό Λαό! Οι Μισθοφόροι μαζί με τα σόγια τους!
    Το μεγαλύτερο συντρηπτικό μέρος τους 'Αναγκάστηκε" να τους πάρει η Γερμανία και να τους συντηρήση! Στην Γερμανία βρίσκονται μεταξύ 80 έως 100 χιλιάδες (στοιχεία των Αμερικανών μιλούν για περίπου 30 χιλιάδες!).

    Η Χώρα που έχει το μεγαλύτερο και αποφασισμένο Ισλαμιστικό δυναμικό δεν είναι το Κόσοβο (αυτό έρχεται ... δεύτερο) είναι... η ... Βοσνία Χερ.!!!

    Η κατάσταση έχει "ξεφύγει" προ πολλού όπως το σχέδιασε η Νέα Τάξη Πραγμάτων (New Age)! Διότι Στόχος Είναι η Καταστροφή Της Ευρώπης (όχι ΕΕ!!!)!

    Διότι η New Age φοβάται όπως ο Διάολος το λιβάνι που είναι η Ελλάς (όχι το ΛΑΚΕΔΙΚΟ Σύστημα της!).

    Γιαυτό Εντονη ΠΡΟΣΟΧΗ! Και όποιος κατάλαβε ... κατάλαβε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση