GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση Εισαγγελέα Χανίων για τα σκουπίδια

Τελεσίγραφο στον Σύλλογο των Εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης Χανίων για να ξεκινήσει μέχρι τις 8 το απόγευμα η αποκομιδή των απορριμμάτων ...


Τελεσίγραφο στον Σύλλογο των Εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης Χανίων για να ξεκινήσει μέχρι τις 8 το απόγευμα η αποκομιδή των απορριμμάτων έδωσε το πρωί ο Εισαγγελέας Εφετών που συναντήθηκε με την πρόεδρο κ.Γιαννουλάκη, παρουσία του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας κ.Νικολακάκη και της αρμόδιας Αντιδημάρχου Καθαριότητας Χανίων κας Γεωργίας Σαρικάκη.

Η παρέμβαση του Εισαγγελέα σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanewsμετά από καταγγελίες πολιτών πως κινδυνεύει η υγεία τους από τα σκουπίδια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην τοποθέτηση του ο κ. Νικολακάκης τόνισε πως η κατάσταση μπορεί να είναι ανεκτή για μια ή δύο ημέρες αλλά την Δευτέρα αν η εικόνα είναι η ίδια θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν ψεκασμοί καθώς θα υπάρχει κίνδυνος.

Από την πλευρά τους η πρόεδρος των εργαζομένων είπε πως το στις 7 απόγευμα οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση όπου θα λάβουν και τις σχετικές αποφάσεις αν και σήμερα βγήκε ένα επιπλέον απορριμματοφόρο για αποκομιδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση