GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρομακτικό ατύχημα για διάσημο παρουσιαστή εκπομπής αυτοκινήτου – Η στιγμή της σύγκρουσης - ΒΙΝΤΕΟ

Ο τηλεοπτικός αστέρας Richard Hammond μεταφέρθηκε με ιατρικό ελικόπτερο σε νοσοκομείο στην Ελβετία, μετά από ατύχημα που είχε στο πλαίσι...


Ο τηλεοπτικός αστέρας Richard Hammond μεταφέρθηκε με ιατρικό ελικόπτερο σε νοσοκομείο στην Ελβετία, μετά από ατύχημα που είχε στο πλαίσιο γυρισμάτων για το τηλεοπτικό σόου «The Grand Tour».

Ευτυχώς, η ζωή του γνωστού παρουσιαστή δεν κινδυνεύει και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει τραυματιστεί στο δεξί γόνατο.

Το ατύχημα έγινε στο περιθώριο του Bergrennen Hemberg, μία ανάβαση κοντά στο Σεν Γκάλεν. Ο 47χρονος συμμετείχε σε αυτή στο πλαίσιο της εκπομπής του Amazon, "The Grand Tour", οδηγώντας ένα Rimac Concept One.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που κατέγραψε ερασιτεχνικό βίντεο, ο Βρετανός παρουσιαστής έχασε τον έλεγχο του ηλεκτρικού supercar των χιλίων ίππων, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου. Η επόμενη.. καταγραφή, δείχνει το θηρίο από την Κροατία αναποδογυρισμένο να φλέγεται.

Richard Hammond crashing in Switzerland whilst filming the Grand Tour. pic.twitter.com/3rTxIrY6Rh

— Gio (@Gio_57) June 10, 2017

Μετά τα αρχικά λεπτά έντονης ανησυχίας, τα καθησυχαστικά νέα ήρθαν από τους συνεργάτες του.

Πρώτα αναρτήθηκε στα επίσημα social media της εκπομπής μία σύντομη περιγραφή του συμβάντος, στην οποία τονίστηκε πως ο Hammond είχε τις αισθήσεις τους, βγήκε μόνος του από το όχημα, προτού αυτό αναφλεγεί και είχε άριστη επικοινωνία με το ιατρικό επιτελείο που έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος.

Ο συμπαρουσιαστής και φίλος του Richard Hammond, Jeremy Clarkson, έγραψε στο Twitter: «Ήταν το πιο σοβαρό, το πιο τρομακτικό ατύχημα που έχω δει. Είναι απίστευτο, αλλά ευτυχώς ο Richard είναι σε γενικές γραμμές καλά».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Hammond το 2006 είχε ένα σοβαρό ατύχημα, στο πλαίσιο τότε των γυρισμάτων του θρυλικού «Top Gear».

Είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ήταν δύο εβδομάδες σε κώμα, αλλά κατάφερε να επανέλθει πλήρως.

Έκτοτε είχε αρκετά ακόμα ατυχήματα με πιο πρόσφατο αυτό στη Μοζαμβίκη τον περασμένο Μάρτιο, όπου έπεσε από μία μοτοσυκλέτα, στο πλαίσιο των γυρισμάτων για τη δεύτερη σεζόν του «The Grand Tour».

Όπως είχε ο ίδιος αποκαλύψει, είχε χτυπήσει στο κεφάλι και όμως με χιούμορ είχε τονίσει, ουσιαστικά μόνο ο αντίχειρας του δεξιού του χεριού δεν πονούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση