GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σεξιστικό σχόλιο του Τραμπ για δημοσιογράφο - ΒΙΝΤΕΟ

της Μαρίας Δεναξά Σε αντίθεση με πρόσφατη δήλωση του, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν σέβεται τις γυναίκες και το απέδειξε για άλλη μια φορά την Τ...


της Μαρίας Δεναξά

Σε αντίθεση με πρόσφατη δήλωση του, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν σέβεται τις γυναίκες και το απέδειξε για άλλη μια φορά την Τρίτη, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον νεοεκλεγέντα πρωθυπουργό της Ιρλανδίας, Λίο Βαράντκαρ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε προσκαλέσει στο γραφείο του τους ανταποκριτές από την Ιρλανδία, για να παραστούν στην πρώτη του συνομιλία με τον νέο Ιρλανδό πρωθυπουργό.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Λίο Βαράντκαρ για την εκλογή του, άρχισε να του μιλάει για τους δημοσιογράφους που ήταν στο γραφείο του και πιο συγκεκριμένα για μία δημοσιογράφο η οποία του τράβηξε την προσοχή, την Caitriona Perry, που εργάζεται για την δημόσια τηλεόραση της Ιρλανδίας.

«Είναι θαυμάσια», είπε στον Λίο Βαράντκαρ και τόνισε «ελπίζω να σας προσέχει καλά». Μια φράση που προκάλεσε άλλη μια θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα, όπου πολλοί χρήστες επαναλαμβάνουν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι αθεράπευτα σεξιστής.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση