GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Βουλή η υπόθεση των επικοινωνιών με τον ισοβίτη

Στη Βουλή διαβιβάζεται εντός των επόμενων ημερών από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η δικογραφία που έχει σχηματιστεί στον Πειραιά με ...


Στη Βουλή διαβιβάζεται εντός των επόμενων ημερών από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η δικογραφία που έχει σχηματιστεί στον Πειραιά με τις καταγγελίες του ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, αλλά και του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη για τις συνομιλίες του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμένου με τον έγκλειστο ισοβίτη.
Παράλληλα, η Εισαγγελία Εφετών Πειραιά θα συνεχίσει την έρευνα για όσα καταγγέλλονται και αφορούν στα μη πολιτικά πρόσωπα.
Στο πλαίσιο αυτής της προκαταρκτικής ,σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κληθεί καταρχάς ο Μάκης Γιαννουσάκης, προκειμένου να καταθέσει για τα όσα έχει πει δημόσια με συνεντεύξεις του αλλά και για αυτά που καταγγέλλει στη μηνυτήρια αναφορά του περί πιέσεων που δέχτηκε προκειμένου να εμπλέξει στην χρηματοδότηση του Noor 1 τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.
Παράλληλα, διεξάγεται έρευνα για τυχόν πειθαρχικές ευθύνες της εισαγγελέως Πειραιά Ειρήνης Τζήβα, η οποία κατά τον ισοβίτη πήγε στη φυλακή για να λάβει κατάθεσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση