GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριο «χέρι» του Κακλαμάνη στον Κοντονή και τον Γεωργιάδη: Δεν θα μου το κάνετε αρένα - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, με τον Προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη να έχει έντονο διάλογο με τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και ...


Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, με τον Προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη να έχει έντονο διάλογο με τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και στη συνέχεια να κάνει αυστηρή παρατήρηση προς τον κ. Κοντονή και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε να πάρει τον λόγο, ο κ. Κακλαμάνης του απάντησε ότι έχει ήδη δώσει τον λόγο στον κ. Γεωργιάδη και όταν ο υπουργός επέμεινε, ο Προεδρεύων της Βουλής είπε σε υψηλούς τόνους: "Το ότι είστε υπουργός δεν σημαίνει θα παίρνετε τον λόγο όποτε θέλετε. Τον λόγο τον δίνει το Προεδρείο τη στιγμή που εκείνο κρίνει". Στη συνέχεια ακολούθησε μεταξύ τους έντονος διάλογος.

Λίγο αργότερα όταν ο κ. Γεωργιάδης παρενέβη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Κοντονή ο κ. Κακλαμάνης είπε σε έντονο ύφος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ και τον υπουργό Δικαιοσύνης: "Καλά τώρα έχετε την εντύπωση ότι θα μου το κάνετε αρένα; Για ηρεμήστε".

"

1 σχόλιο

  1. Κόψτε Τον Γκαιμπελισμό Σας !

    1ον. Το Πρόβλημα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ο Σόιμπλερ! Το Πρόβλημα ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑγγλοΑμερικάνικοι Λακέδες στο Ελλάντα τους που φτιάξαν!

    2ον. Η SPD παίζει ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΟ ΊΔΙΟ Παιχνίδι όπως πριν ανέλθει (Δίνοντας της την Εξουσία το ΑγγλοΑμερικάνικου!!! Κεφάλαιο) η NSADAP στην Εξουσία!!! Η SPD Παίζει το ΊΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙ Όπως ΤΌΤΕ! Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον ... Ελληνιστί ... Λένιν! Εδώ η SPD την Ίδια την Χώρα τους δεν μπορούν να βοηθήσουν την Ελλάδα θα ... βοηθήσουν;;; Άλλωστε ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η Κυβέρνηση της Γερμανίας... με ... SPD μαζί με τους Grünen ΑΝΑΛΑΒΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (Μετά ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ... ΗΠΑ!!!) Βλ. Γιουγκοσλαβία!

    3ον. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ (Μοναδική Φυλή/Ράτσα/Γέννος που Έχει Αυτή Την Ιδιαιτερότητα στην Υφήλιο!!!) ΔΕΝ ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΣΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ!!! Τα Αστέρια/Ήλιος Αυτοπροσδιορίζωνται με Το Φως Τους Μέσα Στο Σκότος Του Διαστήματος! Οι Πλανήτες Ετεροπροσδιορίζωνται Απέναντι στο Φως Της Ζωής! Καταλάβατε ΣΚΑΤΟΛΑΚΕΔΕΣ;;; Διότι Εάν Εσείς Είσται Έλληνες εάν Εσείς Εχεται Ελληνική Αντίληψη Τότε Εγώ/Εμείς Είμαστε Μεμέτηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση