GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφοδρή επίθεση του Σκουρλέτη στη ΝΔ: Επιλέγετε να βυθίζεται η χώρα στα σκουπίδια - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης για τη στάση της στο θέμα των συμβασιούχων στον τομέα της καθαριότητας. ...


Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης για τη στάση της στο θέμα των συμβασιούχων στον τομέα της καθαριότητας.

"Είστε όμηροι των ιδεοληψιών σας, των ακαμψιών σας, ενός ακραίου αντικοινωνικού νεοφιλελευθερισμού και είναι ακατανόητο γιατί δεν θέλετε να δώσετε λύση σε αυτό το θέμα" τόνισε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε:

"Μαθαίνω ότι αυτή τη στιγμή που συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η παράταξή σας κατευθύνεται να μην υιοθετήσει την πρόταση του προέδρου για αναστολή της απεργίας. Επιλέγετε αυτή τη στιγμή, χάριν της ομηρίας σε ιδεοληπτικές νεοφιλελεύθερες απόψεις, να βυθίζονται η Αθήνα και η χώρα στα σκουπίδια, να θέλετε βιαίως να σταματήσει η εργασιακή σχέση των μέχρι τώρα εργαζομένων για να παραδώσετε τον τομέα αυτόν στα κερδοσκοπικά συμφέροντα που υπηρετείτε;"

"Στο βωμό ποιας σκοπιμότητας θέλετε να παίζετε με ανθρώπινες ζωές, με θέσεις εργασίας, με τα σκουπίδια, με την υγεία; Εάν επιλέξετε αυτή τη στείρα στάση, πρόκειται για μια ανάλγητη και πλήρως αντικοινωνική τοποθέτηση" ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών.

"Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε όσο είμαι στο υπουργείο Εσωτερικών απευθυνόμενος είτε δημόσια, είτε σε κατ ιδίαν συναντήσεις με εκπρόσωπος της ΠΟΕ-ΟΤΑ και συμβασιούχους στην καθαριότητα, δεν δημιούργησα την παραμικρή προσδοκία ότι μετά το πέρας της 31ης Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, όπως προέβλεπε παλαιότερη νομοθετική μας ρύθμισης, οι συμβάσεις αυτές θα μετατρέπονταν σε αορίστου χρόνου" είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση