GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα «καρφιά» του Τρύφωνα Σαμαρά για τον Μάρκο Σεφερλή

Αιχμές για τον Μάρκο Σεφερλή άφησε ο Τρύφωνας Σαμαράς, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Αποκαλυπτικά» με αφορμή τα όσα είπε ο γνωστός η...


Αιχμές για τον Μάρκο Σεφερλή άφησε ο Τρύφωνας Σαμαράς, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Αποκαλυπτικά» με αφορμή τα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Survivor Panorama».

«Όταν έκανα εγώ τον Τρύφωνα στο θέατρο, το κοινό γελούσε πάρα πολύ. Όταν πήρα τον Τρύφωνα να κάνει τον εαυτό του δεν είχε το ίδιο αντίκτυπο» είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.

«Περίμενε να κάνω ένα λάθος και μετά να μου πει «Α, έκανες λάθος»! Δεν θα σου έλεγε ποτέ μπράβο. Δεν έχει καμία σχέση με τον Μάρκο που βλέπεις, που γελάει κλπ, καμία σχέση! Εγώ καταχειροκροτήθηκα. Δεν ξέρω αν αυτό ενόχλησε τον Μάρκο. Δεν χρειάζεται να έχει ανασφάλειες γιατί είναι πολύ καλός ηθοποιός. Ας παίξει καλύτερα μόνος του» ήταν η απάντηση του γνωστού hair stylist.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση