GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Έλληνας συνθέτης πάσχει από την ασθένεια του Ωνάση

Άφωνοι έμειναν όλοι με την αποκάλυψη του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος με αφορμή την απουσία του από συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη...



Άφωνοι έμειναν όλοι με την αποκάλυψη του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος με αφορμή την απουσία του από συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη και της Λένας Αλκαίου στο Θέατρο Βράχων, γνωστοποίησε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Όπως έγινε γνωστό σε επιστολή που ο ίδιος ο διάσημος συνθέτης έγραψε και αναγνώστηκε από τον παρουσιαστή της συναυλίας, Γιάννη Τζουανόπουλο, υποφέρει από το αυτοάνοσο νόσημα Myasthenia Gravis, την ασθένεια, δηλαδή, από την οποία υπέφερε και ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
Η συγκεκριμένη ασθένεια προκαλεί βλεφαρόπτωση, τραυλισμό και κράμπες στα δάχτυλα.
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, όπως αποκάλυψε, ζει με το νόσημα αυτό εδώ και χρόνια αλλά τις τελευταίες 15 ημέρες σημειώθηκε έξαρση.

«Αρχικά με τη βλεφαρόπτωση είπα "θα πάω, παίζω και τυφλός". Στο τραύλισμα είπα "θα πάω, δεν χρειάζεται να πω λέξη αφού η παρουσία μου θα τα λέει όλα". Στις κράμπες, όμως, στα δάχτυλα πώς να αντιδράσω; Εν τέλει οι γιατροί με κράτησαν μέσα. Λυπάμαι πολύ για τη φυσική μου απουσία» έγραψε χαρακτηριστικά ο συνθέτης σύζυγος της τραγουδίστριας Φωτεινής Δάρρα στην επιστολή που φέρνει στη δημοσιότητα η Espresso.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση