GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παυλόπουλος: Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπισθούμε στο ακέραιο τα σύνορα Ελλάδας - ΕΕ

«Για να θυμηθούμε τον εθνικό μας ποιητή Διονύσιο Σολωμό, η δόξα θα περπατά πάντα στα Ψαρά. Πριν απ’ όλα προκειμένου να μας θυμίζει το αί...


«Για να θυμηθούμε τον εθνικό μας ποιητή Διονύσιο Σολωμό, η δόξα θα περπατά πάντα στα Ψαρά. Πριν απ’ όλα προκειμένου να μας θυμίζει το αίμα που χύθηκε για την ελευθερία. Επιπλέον, όμως, για να μας διδάσκει ότι πρέπει να υπερασπιζόμαστε την ελευθερία, στο διηνεκές, με κάθε τίμημα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, που παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την 193η επέτειο του ολοκαυτώματος των Ψαρών και υπογράμμισε ότι «μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο από εδώ, τα Ψαρά, διαμηνύουμε προς όλες τις γειτονικές χώρες, και ιδίως προς την Τουρκία, ότι τείνουμε ειλικρινώς χείρα φιλίας και καλής γειτονίας.

Πλην, όμως, είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπισθούμε στο ακέραιο τα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αυτά καθορίζονται από το Διεθνές Δίκαιο στο σύνολό του».

1 σχόλιο

  1. Αλέξη άστα και βράστα!

    Είσαι εκτός Πραγματικότητας! Τόσο Κοινωνικής όσο και Πολιτικής!
    Αλλά Αυτό και Αυτά Είναι τα Χαρακτηριστικά ΤΩΝ Αποικιοκρατούμενων Λακέδων μιας πολύς ξεπεσμένης Αποικίας! Αλλά να είσουν μόνο Εσύ πάει στο διάολο Αλλά Είσαστε Όλοι Σας ή Ίδια Δομή Αυτής Της Σαπιλοβοθρήλας που το Παίζει Κυρίαρχο Κράτος και Κυρίαρχος Λαός!
    Εδώ το Ψάρι Δεν βρωμά από το κεφάλι αλλά έχει Όλο Βοθροσαπίσηει!
    Εσείς ΌΛΟΙ Είσαστε Φωστήρες Στην Υπότελεια Στην Υποταγή και Στην (ήδη) Υποδούλωσης Της Χώρας και Του Λαού Της! Αξιοι Λακέδες!

    Και να Ξέρουν Ολοι: Όπως Είναι Στην Πολιτική οι Λακέδες Έτσι ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!! Ανωστοι Αγευστοι Ανίκανοι Ανοργασμικοί Ανώμαλοι Ακοινώνιτοι Αστοιχείωτοι και Αυτιστικοί!!!

    Δεν Διαφέρουν από Τον "Αρχιραβίνο" που τολμά να ξεστομά (Βλ. κάτωθεν) Ασυναρτησείες λές και μόλις είρθε από κάποιο Αστρικό Νεφέλωμα στην ... Ελλάδα! Παραθέτουμε:

    Αυτά Είπε ο Αρχή Φαρισσαίως Σιωνιστής Κοτσαμπάσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Τα Κατάλοιπα που μας ταλανίζουν μέχρι σήμερα! Είναι ένας Από Τους Πυλώνες Του Ανθελληνικού Συστήματος μέχρι Σήμερα! ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΧΘΥΣ!!!

    Σας Παραθέτουμε Τον Φαρισσαϊσμό Τους Την Ψυχική και Πνευματική Βρωμιά Τους:

    «Μας χρειάζεται ο φιλόσοφος γιατρός, ο στοχαστής, ο ενάρετος. Τέτοια πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά της ηθικής της υγείας», και πρόσθεσε ότι «αυτό που πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτο, είναι η προσήλωση μας στο αγαθό της ζωής και αυτό δεν μπορεί ποτέ να θυσιαστεί στον βωμό του κέρδους και της οικονομικής σκοπιμότητας», τόνισε ο αρχιεπίσκοπος μεταξύ άλλων.



    Υ.Γ. Εάν Αυτός Έχει Σχέση ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΙΧΘΥΣ τότε Εμείς Είμαστε Τουλάχιστον ... Ανθέλληνες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση