GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλικές βουλευτικές εκλογές - Υπουργοί του Μακρόν περνούν στον δεύτερο γύρο

Ορισμένοι από τους πιο σημαντικούς υπουργούς του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν περνούν στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία ...


Ορισμένοι από τους πιο σημαντικούς υπουργούς του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν περνούν στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, περιλαμβανομένου του συντηρητικού υπουργού Οικονομικών Μπρουνό Λε Μερ, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών.
Ο Λε Μερ εξασφάλισε το 45,32% των ψήφων στην περιφέρειά του στη Νορμανδία, ενώ ο υποψήφιος του Εθνικού Μετώπου ήρθε δεύτερος με ποσοστό 23,09%.
Ο υπουργός Εδαφικής Συνοχής των Περιφερειών Ρισάρ Φεράν, που αντιμετώπισε κατηγορίες για νεποτισμό τις οποίες αρνείται, κατέλαβε επίσης την πρώτη θέση στην περιφέρειά του στη Βρετάνη, με ποσοστό 33,95% των ψήφων, ενώ ο συντηρητικός υποψήφιος ήρθε δεύτερος με ποσοστό 18,11%.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κριστόφ Καστανέρ κατέλαβε την πρώτη θέση στην εκλογική περιφέρειά του με 44,04% με δεύτερο τον υποψήφιο της άκρας αριστεράς που εξασφάλισε το 16,55% των ψήφων.
Όλοι τους φαίνεται να έχουν ισχυρές πιθανότητες να κερδίσουν στον δεύτερο γύρο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση