ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Ποδοσφαιρικό γήπεδο με ένα... δέντρο στο κέντρο του - ΦΩΤΟ

Share it:

Οι μαθητές στο γυμνάσιο Yucai του Πεκίνου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν παίζουν ποδόσφαιρο στο καλά διατηρημένο γήπεδο του σχολείου τους. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει ένα δέντρο ηλικίας 100 ετών που βρίσκεται στο κέντρο του. Η δημιουργία ενός γηπέδου ποδοσφαίρου γύρω από ένα δέντρο μπορεί να ακούγεται παράξενη απόφαση, αλλά δεν είναι.

Το γυμνάσιο Yucai περιβάλλεται από διάφορα ιστορικά κτίρια και εδώ ήταν ο μόνος διαθέσιμος χώρος για να δημιουργηθεί ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Πριν από την έναρξη των εργασιών, το σχολείο ζήτησε άδεια για να μεταφερθεί το δέντρο σε κάποιο άλλο μέρος, αλλά ενημερώθηκε ότι ήταν πολλών ετών και θεωρούνταν εθνικός θησαυρός.
Η μεταφορά του θεωρήθηκε υπερβολικά επικίνδυνη, έτσι δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να δημιουργήσουν το γήπεδο γύρω από αυτό. Το να παίζεις ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο απαιτεί μεγάλη προσοχή, καθώς τα κλαδιά και ο κορμός παρεμποδίζουν την κίνηση των παικτών αλλά ευτυχώς οι μαθητές έχουν εκπαιδευτεί σε αυτό.

Share it:

Διεθνή

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση