GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Έκλεισε” να «ντυθεί» τον Καζαντζίδη ο Μελέτης Ηλίας!

Πρώτος σου...πρόδωσα ότι η «δαιμόνια» Μιμή Ντενίση ετοιμάζεται να «ανεβάσει» στην σκηνή του «Ελληνικού Κόσμου» την ζωή και το έργο του ...


Πρώτος σου...πρόδωσα ότι η «δαιμόνια» Μιμή Ντενίση ετοιμάζεται να «ανεβάσει» στην σκηνή του «Ελληνικού Κόσμου» την ζωή και το έργο του σπουδαίου Στέλιου Καζαντζίδη,πρώτος πως «έκλεισε» την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για να παίξει την μητέρα του και μετά έγραψα πως γίνεται...στενό μαρκάρισμα στον άξιο Μελέτη Ηλία για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη.
Οι νέες πληροφορίες μου λένε ότι ο εξαίρετος ηθοποιός «έκλεισε» στην δουλειά και θα «ντυθεί» τον λαϊκό βάρδο από την ηλικία των 20 μέχρι και των 40 χρόνων του-στις πρώτες σκηνές του έργου που έγραψε και σκηνοθετεί η Ντενίση,τον Καζαντζίδη θα «ντυθεί»ένα παιδάκι-και πως είναι ενθουσιασμένος για το καινούργιο του «στοίχημα».Η πρεμιέρα της εξαιρετικά φιλόδοξης υπεραπαραγωγής που θα δούμε στον «Ελληνικό Κόσμο» θα γίνει γύρω στα Χριστούγεννα και παράλληλα ο Ηλίας θα έχει γυρίσματα για τον νέο κύκλο της δυνατής σειράς «Το σόι μου».
Για την ώρα πάντως κάνει πρόβες στο παιδικό έργο «Το χαμένο πετράδι της γνώσης»που σκηνοθετεί ο Στέφανος Κοσμίδης και θα παρουσιαστεί σε Αθήνα και επαρχία.Μαζί του θα έχει τους καλούς συναδέλφους του από το «Σόι»Βίβιαν Κοντομάρη,Ιωάννα Ασημακοπούλου, Σόλωνα Τσούνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση