GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοσκοβισί: Ήρθε η ώρα να αναγνωριστούν οι προσπάθειες της Ελλάδας

Την πρόθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να προτείνει την έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία του υπερβολικού ελλείμματος "μέσα στις επ...


Την πρόθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να προτείνει την έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία του υπερβολικού ελλείμματος "μέσα στις επόμενες βδομάδες" ανακοίνωσε σήμερα ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί.

Ερωτηθείς σχετικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες, ανέφερε ότι "η Ελλάδα έχει κάνει εντυπωσιακές προσπάθειες", επισημαίνοντας ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας δεν είναι πλέον άνω του 3%, όπως ορίζει το Σύμφωνο Σταθερότητας, ενώ το 2016 ξεπεράστηκε και ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος σχεδόν κατά δέκα φορές.

Ο ίδιος εξήγησε ότι η Επιτροπή δεν προχώρησε στην εν λόγω πρόταση τον προηγούμενο μήνα γιατί ανέμενε το αποτέλεσμα των συζητήσεων στο Eurogroup για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, το οποίο τελικά ήταν "επιτυχές", όπως είπε, σηματοδοτώντας την "εμπιστοσύνη" των εταίρων στην Ελλάδα.

"Δεν υπάρχει λόγος πλέον να καθυστερούμε την απόφαση για την έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος", υπογράμμισε ο κ. Μοσκοβισί, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα υποβάλει την πρόταση "πολύ σύντομα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες". "Ήρθε η ώρα να αναγνωριστούν οι προσπάθειες της Ελλάδας", κατέληξε ο Γάλλος επίτροπος.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Κόψτε Τον Γκαιμπελισμό Σας !

    1ον. Το Πρόβλημα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ο Σόιμπλερ! Το Πρόβλημα ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑγγλοΑμερικάνικοι Λακέδες στο Ελλάντα τους που φτιάξαν!

    2ον. Η SPD παίζει ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΟ ΊΔΙΟ Παιχνίδι όπως πριν ανέλθει (Δίνοντας της την Εξουσία το ΑγγλοΑμερικάνικου!!! Κεφάλαιο) η NSADAP στην Εξουσία!!! Η SPD Παίζει το ΊΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙ Όπως ΤΌΤΕ! Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον ... Ελληνιστί ... Λένιν! Εδώ η SPD την Ίδια την Χώρα τους δεν μπορούν να βοηθήσουν την Ελλάδα θα ... βοηθήσουν;;; Άλλωστε ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η Κυβέρνηση της Γερμανίας... με ... SPD μαζί με τους Grünen ΑΝΑΛΑΒΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (Μετά ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ... ΗΠΑ!!!) Βλ. Γιουγκοσλαβία!

    3ον. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ (Μοναδική Φυλή/Ράτσα/Γέννος που Έχει Αυτή Την Ιδιαιτερότητα στην Υφήλιο!!!) ΔΕΝ ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΣΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ!!! Τα Αστέρια/Ήλιος Αυτοπροσδιορίζωνται με Το Φως Τους Μέσα Στο Σκότος Του Διαστήματος! Οι Πλανήτες Ετεροπροσδιορίζωνται Απέναντι στο Φως Της Ζωής! Καταλάβατε ΣΚΑΤΟΛΑΚΕΔΕΣ;;; Διότι Εάν Εσείς Είσται Έλληνες εάν Εσείς Εχεται Ελληνική Αντίληψη Τότε Εγώ/Εμείς Είμαστε Μεμέτηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση