GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΟΡΤΕΣ! Καραμανλής και Σαμαράς στο σκάφος μεγαλοεφοπλιστή...

Για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες, οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής βρέθηκαν σε κοινό τραπέζι, μετά συζύ...

Για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες, οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής βρέθηκαν σε κοινό τραπέζι, μετά συζύγων και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επί μακρόν.
Η αφορμή της συνάντησής τους ήταν η γιορτή για τα 71α γενέθλια του γνωστού εφοπλιστή Γιώργου Προκοπίου, στις 8 Ιουνίου, τα οποία γιόρτασε με τον αδελφό του Δημήτρη Προκοπίου, τις συζύγους τους και φίλους από τον χώρο της πολιτικής και των επιχειρήσεων, στο ιδιωτικό του σκάφος.
Καλεσμένοι ήταν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και αρκετοί επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων οι κ. Τσάκος, Βερνίκος, η κυρία Μαρτίνου κ.α.
Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί δεν διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις μετά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ που ανέδειξαν στην ηγεσία του κόμματος τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στα γενέθλια του γνωστού εφοπλιστή, όπου παρέστησαν με τις συζύγους του Νατάσα και Γεωργία, ωστόσο, οι δύο πολιτικοί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν εγκάρδια για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και αποχώρησαν νωρίς από την γιορτινή βραδιά.

1 σχόλιο

  1. Κόψτε Τον Γκαιμπελισμό Σας !

    1ον. Το Πρόβλημα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ο Σόιμπλερ! Το Πρόβλημα ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑγγλοΑμερικάνικοι Λακέδες στο Ελλάντα τους που φτιάξαν!

    2ον. Η SPD παίζει ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΟ ΊΔΙΟ Παιχνίδι όπως πριν ανέλθει (Δίνοντας της την Εξουσία το ΑγγλοΑμερικάνικου!!! Κεφάλαιο) η NSADAP στην Εξουσία!!! Η SPD Παίζει το ΊΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙ Όπως ΤΌΤΕ! Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον ... Ελληνιστί ... Λένιν! Εδώ η SPD την Ίδια την Χώρα τους δεν μπορούν να βοηθήσουν την Ελλάδα θα ... βοηθήσουν;;; Άλλωστε ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η Κυβέρνηση της Γερμανίας... με ... SPD μαζί με τους Grünen ΑΝΑΛΑΒΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (Μετά ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ... ΗΠΑ!!!) Βλ. Γιουγκοσλαβία!

    3ον. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ (Μοναδική Φυλή/Ράτσα/Γέννος που Έχει Αυτή Την Ιδιαιτερότητα στην Υφήλιο!!!) ΔΕΝ ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΣΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ!!! Τα Αστέρια/Ήλιος Αυτοπροσδιορίζωνται με Το Φως Τους Μέσα Στο Σκότος Του Διαστήματος! Οι Πλανήτες Ετεροπροσδιορίζωνται Απέναντι στο Φως Της Ζωής! Καταλάβατε ΣΚΑΤΟΛΑΚΕΔΕΣ;;; Διότι Εάν Εσείς Είσται Έλληνες εάν Εσείς Εχεται Ελληνική Αντίληψη Τότε Εγώ/Εμείς Είμαστε Μεμέτηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση