GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρέ - καρέ η στιγμή της έντασης έξω από το Μαξίμου - ΦΩΤΟ

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, λίγο πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον Πρωθυπο...


Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, λίγο πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η ένταση προκλήθηκε όταν μέλη της ΠΟΕ - ΟΤΑ προσπάθησαν να ανοίξουν πανό έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο τους εμπόδισαν, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με την εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ ΟΤΑ προκειμένου να βρεθεί λύση όσον αφορά τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας και να αποφευχθούν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, λόγω της παρατεταμένης μη αποκομιδής απορριμμάτων και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση