Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

  Μια από τις συγκλονιστικότερες και ιστορικότερες στιγμές...

  Προσωπικά είναι μια από τις συγκλονιστικότερες και ιστορικότερες στιγμές που έχω αντικρίσει στη σύγχρονη περίοδο. Ο Μανώλης Γλέζος, ο άνθρωπος που κατέβασε τη ναζιστικη σημαία από την Ακρόπολη, που είναι επίτιμος δημότης Διστόμου, κρατά από το χέρι και διευκολύνει τον Γερμανο πρέσβη να καταθέσει στεφάνι στη σημερινή εκδήλωση μνήμης για τη σφαγή του Διστόμου που έλαβε χώρα σαν σήμερα και είναι μια από τις πιο εμβληματικές ίσως σε ολόκληρη την Ευρώπη εξαιτίας της σκληρότητας και της κτηνωδίας που τη χαρακτήρισε. Πριν λιγο η Κωνσταντοπουλου είχε επιχειρήσει να τον εμποδίσει. Ο Γλεζος σε μεγάλη πλέον ηλικία , καθόταν σε μια καρέκλα, σηκώθηκε και προχώρησε σε αυτή την τρομερή κίνηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 11 Ιουν 2017, 12:59:00 μ.μ.

  Αφήστε της ψευτοπαλληκαριές!

  Όταν Γερμανός (και Πρέσβης) καταθέτει ΣΤΕΦΑΝΙ για της Σφαγές που κάναν οι πρόγονοι του και ενδεχομένως συγγενείς του χρειάζεται και ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ απέναντί του ("Αρχαία" Ελληνική Στάση!!!)!!!

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ για την ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ "ελληναράδων" στην Σφαγή Αυτή;;;;; Γιατί ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ "ελληναράδων-ΣΚΑΤΑ" για της ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;;

  ΟΙ "ΦΑΚΕΛΟΙ" ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΗΕΙΚΑΝ ΤΟ ... 1981!!!! Όπως δεν διαγράψαμαι και το 1821!!!

  ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ και δεν θα μας πει κανείς ... Ποιός Είναι ο Εχθρός Του Ελληνικού Λαού/Της Χώρας ΤΩΝ Ελλήνων!!!

  Διότι ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ/ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

  Αλλά τι να περιμένεις από μια Αποικιοκρατούμενη Χώρα με το ... Ανάλογο Πολιτικό και Πολιτειακό... "Προσωπικό"!!! Medre λένε οι ... Γάλλοι!!

  Item Reviewed: Μια από τις συγκλονιστικότερες και ιστορικότερες στιγμές... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm