GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μελάνια Τραμπ μετακομίζει στο Λευκό Οίκο

Πέντε μήνες μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ Ιδιαίτερη αίσθηση έχει κάνει η απουσία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Μελάνια...


Πέντε μήνες μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει κάνει η απουσία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ από τον Λευκό Οίκο και την ανάδειξη της θέσης της «Πρώτης Κόρης», με την Ιβάνκα Τραμπ να κυριαρχεί στο πλευρό του πατέρα της.

Ωστόσο, πέντε μήνες μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια και γιος της Μπάρον μετακομίζουν στον Λευκό Οίκο. Είχαν μείνει πίσω στη Νέα Υόρκη ώστε ο 11χρονος να ολοκληρώσει με ηρεμία τη σχολική χρονιά.

Η απόφαση αυτή της οικογένειας Τραμπ είχε προκαλέσει εντύπωση καθώς δεν είχε ξανασυμβεί να μην μετακομίσει και η Πρώτη Κυρία με τον νέο πρόεδρο στον Λευκό Οίκο.

Η Μισέλ Ομπάμα, για παράδειγμα, είχε μετακομίσει στην Ουάσιγκτον νωρίτερα, όπως υπενθυμίζει το BBC, για να εγκλιματιστούν οι κόρες της στο νέο του σχολείο.

Παρά τα όσα ειπώθηκαν για την απροθυμία της Μελάνια Τραμπ να εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη, η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter με τους κήπους του Λευκού Οίκου και γράφοντας: «Ανυπομονώ για τις αναμνήσεις που θα δημιουργήσουμε στο νέο μας σπίτι».

Η μετακόμισή της μάλλον προκάλεσε ικανοποίηση και στους Νεοϋορκέζους, που πλήρωναν το υψηλό τίμημα της ασφάλειας της Πρώτης Κυρίας και τα… κυκλοφοριακά προβλήματα που προκαλούσε η μετακίνηση της Πρώτης Οικογένειας από τον Πύργο Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση