GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κιμ Καρντάσιαν προσέλαβε... παρένθετη μητέρα για το τρίτο παιδί της

Η οικογένεια της Κιμ Καρντάσιαν και του Κέινι Γουέστ θα μεγαλώσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα που θέλουν το διάσημο ζευγάρι να έχει προσλάβ...


Η οικογένεια της Κιμ Καρντάσιαν και του Κέινι Γουέστ θα μεγαλώσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα που θέλουν το διάσημο ζευγάρι να έχει προσλάβει παρένθετη μητέρα για το τρίτο παιδί του, μετά τη σύσταση γιατρού στην 36χρονη σταρ του τηλεριάλιτι να μην επιχειρήσει άλλη μια υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνη.

Το περιοδικό People και το E! News, που επικαλούνται πηγές που δεν κατονομάζουν, γράφουν ότι το ζευγάρι έχει προσλάβει παρένθετη μητέρα και σύμφωνα με το TMZ.com, η γυναίκα αυτή θα πληρωθεί περισσότερα από 113.000 δολάρια για ένα παιδί.

Δεν είναι σαφές αν η γυναίκα αυτή είναι ήδη έγκυος. Εκπρόσωπος της Καρντάσιαν που κλήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία, δεν απάντησε.

Η Αμερικανίδα σταρ έχει δύο παιδιά με τον ράπερ Γουέστ και έχει μιλήσει ανοικτά για τα προβλήματα υγείας που είχε και στις δύο εγκυμοσύνες της, στην κόρη της Νορθ, που γεννήθηκε το 2013, και στον γιο της Σεντ, που γεννήθηκε το 2015, στο ριάλιτι σόου "Keeping up With Τhe Kardasians".

Σε πρόσφατο επεισόδιο, η Καρντάσιαν είπε ότι εξετάζει τη δυνατότητα της παρένθετης μητρότητας για την απόκτηση παιδιών μελλοντικά με τον Γουέστ. Στο ιστολόγιό της, η Καρντάσιαν έχει γράψει λεπτομερώς τις δυσκολίες που πέρασε στις δύο κυήσεις της, και το τηλεριάλιτι την ακολούθησε σε διάφορες επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και στις συστάσεις των γιατρών. "Πάντα πίστευα ότι η παρένθετη μητρότητα ήταν μια επιλογή, αλλά δεν πίστευα ότι ήταν ρεαλιστική και τώρα αισθάνομαι ότι είναι η δική μου πραγματικότητα", δήλωσε η Καρντάσιαν σε ένα επεισόδιο τον Απρίλιο.

Τα δημοσιεύματα έρχονται στο φως έπειτα από μια δύσκολη χρονιά για το ζευγάρι. Η Καρντάσιαν ήταν θύμα ληστείας στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο και οι δράστες τής έκλεψαν κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό την οδήγησε να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας της και να σταματήσει προσωρινά τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Γουέστ ακύρωσε μια περιοδεία του πέρυσι τον Δεκέμβριο και νοσηλεύτηκε μετά έναν κατά τα φαινόμενα ψυχικό κλονισμό.

Το ζευγάρι υιοθέτησε μια πιο χαμηλού προφίλ παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους τελευταίους μήνες, με την Καρντάσιαν να αναρτά περιστασιακά φωτογραφίες από την οικογενειακή τους ζωή.

Χθες, η Κιμ λάνσαρε τη δική της σειρά make-up, τα προϊόντα της οποίας έγιναν ανάρπαστα μέσα σε λίγες ώρες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, πηγή φωτο: Kim Kardashian Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση