GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η φοιτήτρια που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμφοιτήτριές της - ΒΙΝΤΕΟ

Εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση έδωσε ο Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μετά την καταγγελία φοιτήτριας για ξυλοδαρμ...


Εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση έδωσε ο Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μετά την καταγγελία φοιτήτριας για ξυλοδαρμό από συμφοιτήτριές της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό άρχισε από μία ασήμαντη αφορμή, όταν κατά τη διάρκεια πρόβας παραδοσιακών χορών στο αμφιθέατρο της Σχολής, η φοιτήτρια, όπως λέει, δέχθηκε φραστική επίθεση για τα νύχια της. Όπως ισχυρίζεται, όταν ζήτησε το λόγο για την παρατήρηση αυτή, οι συμφοιτήτριές της την έσπρωξαν, την έριξαν κάτω και άρχισαν να την κλωτσούν, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

“Μου είπαν ότι απαγορεύεται να χορέψω με βαμμένα νύχια κι εγώ απλώς ρώτησα ποιος είναι ο λόγος ή αν το λέει κάποιος νόμος αυτό και ότι έχω καθηγητή να μου κάνει τέτοιες παρατηρήσεις και όχι συμφοιτήτριές μου. Εκεί μου απάντησαν ότι κουμάντο κάνουν αυτές και κανένας άλλος και ο καθηγητής τους έχει δώσει το δικαίωμα να κάνουν κουμάντο” είπε η φοιτήτρια μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Με έσπρωξαν από τα σκαλοπάτια, χτύπησα, έπεσα, με έριξαν πάνω στα καθίσματα του αμφιθεάτρου. Με άφησαν εκεί ενώ εγώ ήμουν χτυπημένη, έφυγαν και όταν συνήλθα αντιλήφθηκα τα αίματα που είχα πάνω μου, κάλεσα μόνη μου ασθενοφόρο, και μεταφέρθηκα στις πρώτες βοήθειες στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής”, περιγράφει η φοιτήτρια.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση